صفحه اصلی دستور غذا شیرینی رولت مربایی

شیرینی رولت مربایی

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

2,030 کالری
6 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
10 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

2,030 کالری
6 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
10 دقیقه برای پختن

طرز تهیه شیرینی رولت مربایی

شیرینی رولت یکی از شیرینی های پرطرفدار در سراسر جهان است که رولت خامه ای و رولت شکلاتی نسبت به انواع دیگر رولت ها شناخته تر هستند. شیرینی رولت در واقع یک کیک اسفنجی است که به صورت رول در آمده است و میتوان با خامه، کرم شکلات، میوه، مربا و یا مارمالاد، درون رولت را پر کرد. بافت نرم و دلچسب و مزه فوق العاده این شیرینی باعث شده است تا به گزینه مناسبی برای مهمانی ها و یا دورهمی ها تبدیل شود. برای تهیه رولت مربایی خوشمزه میتوانید از انواع مارمالاد و یا مربا در طعم های مختلف استفاده کنید تا رولت های رنگارنگ و لذیذی داشته باشید. در ادامه با آموزش طرز تهیه شیرینی رولت مربایی با ما همراه باشید .

مواد مورد نیاز برای شیرینی رولت مربایی

2 قاشق سوپ خوری (پر)
2 قاشق سوپ خوری
1 بسته
3 عدد (متوسط)
6 قاشق سوپ خوری

مراحل آماده سازی شیرینی رولت مربایی

1
تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و 1 لیوان پودر قند اضافه کنید و با همزن بزنید تا کف کند. آرد، نشاسته ذرت، وانیل و بیکینگ پودر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
2
سینی فر مستطیلی را با کاغذ مومی بپوشانید. مخلوطی را که آماده کردید بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه به مدت 8 تا 10 دقیقه قرار دهید.
3
نصف لیوان پودر قند را روی یک پارچه مرطوب بپاشید. کیک داغ را با احتیاط از سینی جدا کرده و روی پارچه قرار دهید. با کمک پارچه آن را به شکل رول بپیچید و بگذارید خنک شود.
4
رول کیک را باز کرده و 1-2 قاشق مربای توت فرنگی را روی آن بمالید. کیوی ها را پوست گرفته و نازک برش دهید و روی مربا بچینید.
5
باقیمانده مربا را روی آن بمالید و دوباره گرد کنید. آن را با کاغذ آلومینیومی بپیچید و به مدت 1 ساعت در دمای اتاق بگذارید. کاغذ را بردارید و 2 قاشق پودر قند روی آن بپاشید. برش دهید و سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
شیرینی رولت مربایی شیرینی رولت رولت مربایی مربا