ساندویچ استیک پنیر و سالامی
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده1,934 کالری
4 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
10 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده1,934 کالری
4 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
10 دقیقه برای پختن
طرز تهیه ساندویچ استیک پنیر و سالامی
ساندویچ استیک پنیر و سالامی، ترکیبی دلچسب از طعمها و بافتهاست. استیک نرم و آبدار، در کنار سالامی شور و خوشطعم، تجربهای بینظیر را رقم میزند. پنیر ذوبشده، این ترکیب را کامل کرده و لذتی دوچندان به ارمغان میآورد. این ساندویچ، یک وعده غذایی کامل و سیرکننده است که میتواند هر ذائقهای را راضی کند. در ادامه با آموزش طرز تهیه ساندویچ استیک پنیر و سالامی با ما همراه باشید .
مواد مورد نیاز برای ساندویچ استیک پنیر و سالامی
500 گرم
4 برش (باریک)
4 برش (باریک)
3 عدد
3 قاشف غذاخوری
4 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
مراحل آماده سازی ساندویچ استیک پنیر و سالامی
1
4 تکه فیله را در سینی بچینید و هر کدام را به دو نیم تقسیم کنید.
2
برش های پنیر و سالامی را بین گوشت هایی که آماده کردید قرار دهید. لبه ها را با انگشتان خود فشار دهید تا چسبناک شود.
3
تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه بزنید. آرد سوخاری را در ظرفی جداگانه بریزید و نمک و فلفل را اضافه کنید.
4
ساندویچ های گوشتی که آماده کرده اید را ابتدا در تخم مرغ زده شده و سپس در آرد سوخاری بغلتانید.
5
کره را در تابه ذوب کنید. ساندویچ های گوشت را از دو طرف در روغن سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شوند. روی دستمال کاغذی دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود .
6
ساندویچ را گرم و با برگ های آرگولا و برش های سالامی خرد شده سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
ساندویچ استیک پنیر و سالامی
ساندویچ استیک
ساندویچ
استیک