چربی گاو
کالری چربی گاو چقدر است؟
ممکن است اصطلاح "پیه گاو" را در لیست مواد تشکیل دهنده دیده باشید و مطمئن نباشید که چیست. در اینجا یک راهنمای سریع برای این چربی حیوانی، از جمله اینکه چیست، از کجا می آید و چگونه می توانید از آن استفاده کنید، آورده شده است.
کالری چربی گاو در 100 گرم 861 کالری میباشد.
فواید پیه گاو چیست؟
پیه گاو منبع ارزشمندی از تغذیه است که قرن هاست مورد استفاده قرار می گیرد. سرشار از چربی های اشباع شده و کلسترول است که آن را به منبع عالی انرژی تبدیل می کند. پیه گاو همچنین حاوی اسید لینولئیک مزدوج (CLA)، نوعی چربی است که نشان داده شده است که فواید سلامتی مختلفی دارد. CLA با نرخ کمتر سرطان، چاقی و دیابت مرتبط است.
چگونه از پیه گاو در غذاهایم استفاده کنم؟
پیه گوشت گاو شکلی از چربی گوشت گاو است. در دمای اتاق جامد است و نقطه دود بالایی دارد و برای سرخ کردن مناسب است. از آنجایی که بیشتر از چربی های اشباع تشکیل شده است، نسبتاً پایدار است. معمولاً می توانید پیه گوشت گاو را در کنار سایر چربی های پخت و پز در فروشگاه مواد غذایی پیدا کنید.
پیه گاو را می توان به جای سایر چربی ها هنگام پخت و پز یا پخت استفاده کرد. وقتی به جای کره استفاده شود، طعم لطیفی به غذای شما می دهد. اگر به دنبال جایگزینی سالم برای روغن نباتی هستید، پیه گاو گزینه خوبی است. همچنین برای درست کردن سیب زمینی سرخ کرده خانگی عالی است!
چربی گاو
جدول ارزش های غذایی
100 گرم |
126 Porsiyon |
|
---|---|---|
کربوهیدرات (گرم) | 15.04 |
4928.47 |
پروتئین (گرم) | 3.59 |
1176.23 |
چربی (گرم) | 12.46 |
4083.43 |
فیبر (گرم) | 1.36 |
445.97 |
کلسترول (میلی گرم) | 14.64 |
4795.8 |
سدیم (میلی گرم) | 325.27 |
106557.75 |
پتاسیم (میلی گرم) | 392.16 |
128471.4 |
کلسیم (میلی گرم) | 78.15 |
25603.27 |
ویتامین آ (میلی گرم) | 46.04 |
15084.01 |
ویتامین سی (میلی گرم) | 6.16 |
2019.31 |
آهن | 0.62 |
203.1 |
کالری چربی گاو چقدر است؟
ممکن است اصطلاح "پیه گاو" را در لیست مواد تشکیل دهنده دیده باشید و مطمئن نباشید که چیست. در اینجا یک راهنمای سریع برای این چربی حیوانی، از جمله اینکه چیست، از کجا می آید و چگونه می توانید از آن استفاده کنید، آورده شده است.
کالری چربی گاو در 100 گرم 861 کالری میباشد.
فواید پیه گاو چیست؟
پیه گاو منبع ارزشمندی از تغذیه است که قرن هاست مورد استفاده قرار می گیرد. سرشار از چربی های اشباع شده و کلسترول است که آن را به منبع عالی انرژی تبدیل می کند. پیه گاو همچنین حاوی اسید لینولئیک مزدوج (CLA)، نوعی چربی است که نشان داده شده است که فواید سلامتی مختلفی دارد. CLA با نرخ کمتر سرطان، چاقی و دیابت مرتبط است.
چگونه از پیه گاو در غذاهایم استفاده کنم؟
پیه گوشت گاو شکلی از چربی گوشت گاو است. در دمای اتاق جامد است و نقطه دود بالایی دارد و برای سرخ کردن مناسب است. از آنجایی که بیشتر از چربی های اشباع تشکیل شده است، نسبتاً پایدار است. معمولاً می توانید پیه گوشت گاو را در کنار سایر چربی های پخت و پز در فروشگاه مواد غذایی پیدا کنید.
پیه گاو را می توان به جای سایر چربی ها هنگام پخت و پز یا پخت استفاده کرد. وقتی به جای کره استفاده شود، طعم لطیفی به غذای شما می دهد. اگر به دنبال جایگزینی سالم برای روغن نباتی هستید، پیه گاو گزینه خوبی است. همچنین برای درست کردن سیب زمینی سرخ کرده خانگی عالی است!