غذاهای که میتونی با خامه قنادی درست کنی
خامه قنادی
کالریخامه قنادی چقدر است؟
خامه قنادی نوعی خامه است که از اضافه کردن آرد و شیر برای ایجاد سس غلیظ و خامهای درست میشود. برای تهیه کیک، کاپ کیک و سایر خوراکی های شیرین عالی است.
کالری خامه قنادی در 100 گرم 141 کالری میباشد.
فواید کرم قنادی چیست؟
- درست کردن آن آسان است و نیازی به فر ندارد.
-این یک فراستینگ همه کاره است که می تواند روی کیک، کیک و دونات استفاده شود.
- برای دسرهایی مانند کیک و دونات عالی است.
-طعم خوشمزه ای دارد و برای پر کردن غذاهای شیرین عالی است.
چگونه از خامه قنادی در غذاهایم استفاده کنم؟
خامه قنادی نوعی کره است که هم زده و خنک شده و به غلظت قابل پخش رسیده است. می توان از آن به جای کره در دستور پخت، فراستینگ و ماریناد استفاده کرد. همچنین یک جایگزین عالی برای پنیر خامه ای در غذاهای شور است. در اینجا چند نکته در مورد نحوه استفاده از خامه قنادی آورده شده است:
- از آن به عنوان جایگزین کره در دستور پخت کیک و شیرینی استفاده کنید - کیک ها را سبک تر و پف کرده و شیرینی ها را پف می کند.
- فراستینگ: کمی به دستور فراستینگ مورد علاقه خود اضافه کنید یا از آن به عنوان فراستینگ اصلی استفاده کنید.
- گوشت ها را مرینیت کنید: برای طعم بیشتر، قبل از پختن گوشت، خامه قنادی (کره زده) را روی گوشت بمالید.
خامه قنادی
جدول ارزش های غذایی
100 گرم |
126 Porsiyon |
|
|---|---|---|
| کربوهیدرات (گرم) | 15.04 |
4928.47 |
| پروتئین (گرم) | 3.59 |
1176.23 |
| چربی (گرم) | 12.46 |
4083.43 |
| فیبر (گرم) | 1.36 |
445.97 |
| کلسترول (میلی گرم) | 14.64 |
4795.8 |
| سدیم (میلی گرم) | 325.27 |
106557.75 |
| پتاسیم (میلی گرم) | 392.16 |
128471.4 |
| کلسیم (میلی گرم) | 78.15 |
25603.27 |
| ویتامین آ (میلی گرم) | 46.04 |
15084.01 |
| ویتامین سی (میلی گرم) | 6.16 |
2019.31 |
| آهن | 0.62 |
203.1 |
کالریخامه قنادی چقدر است؟
خامه قنادی نوعی خامه است که از اضافه کردن آرد و شیر برای ایجاد سس غلیظ و خامهای درست میشود. برای تهیه کیک، کاپ کیک و سایر خوراکی های شیرین عالی است.
کالری خامه قنادی در 100 گرم 141 کالری میباشد.
فواید کرم قنادی چیست؟
- درست کردن آن آسان است و نیازی به فر ندارد.
-این یک فراستینگ همه کاره است که می تواند روی کیک، کیک و دونات استفاده شود.
- برای دسرهایی مانند کیک و دونات عالی است.
-طعم خوشمزه ای دارد و برای پر کردن غذاهای شیرین عالی است.
چگونه از خامه قنادی در غذاهایم استفاده کنم؟
خامه قنادی نوعی کره است که هم زده و خنک شده و به غلظت قابل پخش رسیده است. می توان از آن به جای کره در دستور پخت، فراستینگ و ماریناد استفاده کرد. همچنین یک جایگزین عالی برای پنیر خامه ای در غذاهای شور است. در اینجا چند نکته در مورد نحوه استفاده از خامه قنادی آورده شده است:
- از آن به عنوان جایگزین کره در دستور پخت کیک و شیرینی استفاده کنید - کیک ها را سبک تر و پف کرده و شیرینی ها را پف می کند.
- فراستینگ: کمی به دستور فراستینگ مورد علاقه خود اضافه کنید یا از آن به عنوان فراستینگ اصلی استفاده کنید.
- گوشت ها را مرینیت کنید: برای طعم بیشتر، قبل از پختن گوشت، خامه قنادی (کره زده) را روی گوشت بمالید.