صفحه اصلی دستور غذا پودینگ زردآلو

پودینگ زردآلو

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

1,267 کالری
4 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

1,267 کالری
4 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

طرز تهیه پودینگ زردآلو

پودینگ زردآلو، یک نوع دسر معروف و خوشمزه می‌باشد. در تهیه این نوع پودینگ از میوه و شیر استفاده شده که موجب تهیه یک نوع دسر سالم و خوشمزه شده است. هر یک از این مواد این پودینگ ، دارای ارزش غذایی بالا و مفیدی می‌باشد.

طعم متفاوت و منحصربه فرد این پودینگ زردآلو بسیار عالی است و پیشنهاد می‌کنیم که برای عصرانه در منزل تهیه و میل کنید. مطمئناً روش تهیه ساده این دسر و مواد اولیه دردسترس آن، تمایل شما را برای تدارک این دسر در منزل بیشتر خواهد کرد.

در مورد ارزش غذایی این دسر نیز می‌توان گفت که میوه زردآلو حاوی مواد معدنی، چون ویتامین‌های آ، ب۲، ث، نیاسین، کلسیم، آهن، فسفر، پتاسیم و… می‌باشد. هر یک از این مواد معدنی باعث ایجاد ده‌ها فایده و سلامتی بدن، چون سلامت قلب، تقویت استخوان ها، تقویت بینایی، مراقبت از پوست و مو، کاهش وزن و… می‌شود.

مواد مورد نیاز برای پودینگ زردآلو

4 عدد(کوچک)
1 قاشق چای خوری
1 قاشق سوپ خوری
200 گرم
4 عدد(کوچک)
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
9 قاشف غذاخوری
2 قاشق دسر (5 گرم)

مراحل آماده سازی پودینگ زردآلو

1
ابتدا به سفیده ها کمی نمک اضافه کنید و با همزن بزنید. وانیل و پودر قند را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. 4 قالب کوچک مقاوم در برابر حرارت را چرب کرده و مخلوط را در قالب ها تقسیم کنید.
2
قالب های پودینگ را در یک سینی قرار دهید. به اندازه ای آب به سینی اضافه کنید تا نیمی از قالب ها را بپوشاند و در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه به مدت 15-20 دقیقه بپزید
3
وقتی مخلوط داخل قالب ها به غلظت پودینگ رسید آن را از فر خارج کرده و بگذارید خنک شود. قالب ها را به بشقاب های سرو انتقال دهید و اجازه دهید پودینگ ها خنک شوند.
4
برای تهیه کرم زردآلو؛ ۴ عدد زردآلو را جدا کنید. زردآلوهای باقیمانده را پوست و هسته بگیرید و در غذاساز پوره کنید. زرده های تخم مرغ را بزنید تا کف کند.
5
شیر و پودر قند را در قابلمه کوچکی بریزید و روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید. از روی حرارت بردارید و زرده تخم مرغ را کم کم اضافه کنید و خوب هم بزنید. ظرف حاوی مخلوط را داخل یک کاسه بزرگتر پر از آب قرار دهید. روی حرارت ملایم و مدام هم بزنید تا بجوشد (روش بن ماری). از روی حرارت بردارید و با قاشق چوبی هم بزنید تا غلیظ شود.
6
وقتی خنک شد، پوره زردآلو را اضافه کرده، هم بزنید و در یخچال نگهداری کنید.
7
خامه زردآلو را در اطراف پودینگ ها در بشقاب های سرو بریزید و زردآلوهایی را که جدا کردید را بجوشانید و پوست آن را بگیرید و در کنار پودینگ ها قرار دهید.
8
با آب نبات های رنگارنگ تزئین کنید و سرد سرو کنید.

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
پودینگ زردآلو پودینگ زردآلو