آرد سویا (نیمه چرب)
کالری آرد سویا (نیمه چرب) چقدر است؟
آیا به دنبال گزینه ی مناسب برای آرد بدون گلوتن هستید؟ آرد سویا ممکن است راه حل خوبی باشد. این نوع آرد از دانه های سویای پوست کنده و له شده تهیه می شود که یک آرد محبوب در آسیا، به ویژه در چین و ژاپن است. آرد سویا سرشار از پروتئین و فیبر است. همچنین کربوهیدرات و چربی کمی دارد. این باعث می شود که آن را به گزینه ای سالم تر از سایر انواع آرد تبدیل کند.
کالری آرد سویا (نیمه چرب) در 100 گرم 372 کالری میباشد.
فواید آرد سویا چیست؟
آرد سویا جایگزینی با پروتئین بالا و کم چربی برای آرد سنتی است. همچنین فاقد گلوتن است و برای افرادی که مبتلا به بیماری سلیاک یا عدم تحمل گلوتن هستند، انتخاب خوبی است. آرد سویا سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی از جمله آهن، کلسیم و منیزیم است. همچنین حاوی تمام آمینو اسیدهای ضروری است که بدن ما برای عملکرد صحیح به آنها نیاز دارد.
موارد استفاده از آرد سویا در غذاها:
- هنگام پخت با آرد سویا، ممکن است لازم باشد مایع بیشتری به دستور غذا اضافه کنید زیرا آرد سویا متراکم تر از آرد گندم است.
- از آرد سویا می توان برای غلیظ شدن سس ها و سوپ ها استفاده کرد. کافی است آن را داخل مایع هم بزنید تا به غلظت دلخواه برسید.
- برای تهیه ماکارونی خانگی می توانید از آرد سویا استفاده کنید. فقط آن را با آب و تخم مرغ ترکیب کنید تا خمیری به دست آید، سپس آن را پهن کرده و به شکل رشته برش دهید. نودل ها را مانند ماکارونی های دیگر بپزید.
- پنکیک، وافل و بیسکویت های تهیه شده با آرد سویا بسیار مقوی و مغذی خواهند بود. مقداری آجیل خرد شده یا میوه خشک را برای طعم و مزه بیشتر اضافه کنید.
آرد سویا (نیمه چرب)
جدول ارزش های غذایی
100 گرم |
126 Porsiyon |
|
|---|---|---|
| کربوهیدرات (گرم) | 15.04 |
4928.47 |
| پروتئین (گرم) | 3.59 |
1176.23 |
| چربی (گرم) | 12.46 |
4083.43 |
| فیبر (گرم) | 1.36 |
445.97 |
| کلسترول (میلی گرم) | 14.64 |
4795.8 |
| سدیم (میلی گرم) | 325.27 |
106557.75 |
| پتاسیم (میلی گرم) | 392.16 |
128471.4 |
| کلسیم (میلی گرم) | 78.15 |
25603.27 |
| ویتامین آ (میلی گرم) | 46.04 |
15084.01 |
| ویتامین سی (میلی گرم) | 6.16 |
2019.31 |
| آهن | 0.62 |
203.1 |
کالری آرد سویا (نیمه چرب) چقدر است؟
آیا به دنبال گزینه ی مناسب برای آرد بدون گلوتن هستید؟ آرد سویا ممکن است راه حل خوبی باشد. این نوع آرد از دانه های سویای پوست کنده و له شده تهیه می شود که یک آرد محبوب در آسیا، به ویژه در چین و ژاپن است. آرد سویا سرشار از پروتئین و فیبر است. همچنین کربوهیدرات و چربی کمی دارد. این باعث می شود که آن را به گزینه ای سالم تر از سایر انواع آرد تبدیل کند.
کالری آرد سویا (نیمه چرب) در 100 گرم 372 کالری میباشد.
فواید آرد سویا چیست؟
آرد سویا جایگزینی با پروتئین بالا و کم چربی برای آرد سنتی است. همچنین فاقد گلوتن است و برای افرادی که مبتلا به بیماری سلیاک یا عدم تحمل گلوتن هستند، انتخاب خوبی است. آرد سویا سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی از جمله آهن، کلسیم و منیزیم است. همچنین حاوی تمام آمینو اسیدهای ضروری است که بدن ما برای عملکرد صحیح به آنها نیاز دارد.
موارد استفاده از آرد سویا در غذاها:
- هنگام پخت با آرد سویا، ممکن است لازم باشد مایع بیشتری به دستور غذا اضافه کنید زیرا آرد سویا متراکم تر از آرد گندم است.
- از آرد سویا می توان برای غلیظ شدن سس ها و سوپ ها استفاده کرد. کافی است آن را داخل مایع هم بزنید تا به غلظت دلخواه برسید.
- برای تهیه ماکارونی خانگی می توانید از آرد سویا استفاده کنید. فقط آن را با آب و تخم مرغ ترکیب کنید تا خمیری به دست آید، سپس آن را پهن کرده و به شکل رشته برش دهید. نودل ها را مانند ماکارونی های دیگر بپزید.
- پنکیک، وافل و بیسکویت های تهیه شده با آرد سویا بسیار مقوی و مغذی خواهند بود. مقداری آجیل خرد شده یا میوه خشک را برای طعم و مزه بیشتر اضافه کنید.