آرد سیب زمینی
کالری آرد سیب زمینی چقدر است؟
آرد سیب زمینی نوعی آرد است که از سیب زمینی تهیه می شود. معمولاً از سیب زمینی سفید پخته و خشک شده تهیه می شود، اما می توان آن را از سیب زمینی قرمز یا شیرین نیز تهیه کرد. آرد سیب زمینی محتوای نشاسته بالایی دارد و بدون گلوتن است و برای افراد مبتلا به بیماری سلیاک یا حساسیت به گلوتن گزینه خوبی است. همچنین می توان از آن به عنوان جایگزینی برای آرد گندم در دستور العمل ها استفاده کرد.
کالری آرد سیب زمینی در 100 گرم 357 کالری میباشد.
فواید آرد سیب زمینی چیست؟
آرد سیب زمینی فواید زیادی دارد. این یک آرد بدون گلوتن است، بنابراین برای کسانی که بیماری سلیاک یا عدم تحمل گلوتن دارند عالی است. آرد سیب زمینی همچنین دارای فیبر و پروتئین بالایی است که آن را به گزینه ای مغذی برای پخت تبدیل می کند. علاوه بر این، آرد سیب زمینی را می توان به عنوان غلیظ کننده در سوپ و سس استفاده کرد.
چگونه از آرد سیب زمینی در غذاها استفاده کنیم؟
آرد سیب زمینی نوعی آرد است که از سیب زمینی تهیه می شود که طعمی نشاسته ای و کمی شیرین و بافتی سبک و کرکی دارد. می توان آن را به جای آرد معمولی در بسیاری از دستور العمل ها استفاده کرد یا برای نتایج خاص با آردهای دیگر ترکیب کرد. در اینجا چند نکته در مورد نحوه استفاده از آرد سیب زمینی در غذاها آورده شده است:
- هنگام پخت کیک یا کاپ کیک، نیمی از آرد همه منظوره را با آرد سیب زمینی جایگزین کنید تا نتیجه سبک تر و مرطوب تری داشته باشید.
- برای پنکیک یا وافل، از نسبت 1/4 فنجان آرد سیب زمینی به 3/4 فنجان آرد همه منظوره استفاده کنید. این به پنکیک ها یا وافل ها کمی شیرینی و طعم بی نظیری می دهد.
- برای نان، رول و خمیر پیتزا، 1/3 تا 1/2 آرد همه منظوره را با آرد سیب زمینی جایگزین کنید. این باعث می شود محصول نهایی نرم تر و لطیف تر تولید شود.
آرد سیب زمینی
جدول ارزش های غذایی
100 گرم |
126 Porsiyon |
|
---|---|---|
کربوهیدرات (گرم) | 15.04 |
4928.47 |
پروتئین (گرم) | 3.59 |
1176.23 |
چربی (گرم) | 12.46 |
4083.43 |
فیبر (گرم) | 1.36 |
445.97 |
کلسترول (میلی گرم) | 14.64 |
4795.8 |
سدیم (میلی گرم) | 325.27 |
106557.75 |
پتاسیم (میلی گرم) | 392.16 |
128471.4 |
کلسیم (میلی گرم) | 78.15 |
25603.27 |
ویتامین آ (میلی گرم) | 46.04 |
15084.01 |
ویتامین سی (میلی گرم) | 6.16 |
2019.31 |
آهن | 0.62 |
203.1 |
کالری آرد سیب زمینی چقدر است؟
آرد سیب زمینی نوعی آرد است که از سیب زمینی تهیه می شود. معمولاً از سیب زمینی سفید پخته و خشک شده تهیه می شود، اما می توان آن را از سیب زمینی قرمز یا شیرین نیز تهیه کرد. آرد سیب زمینی محتوای نشاسته بالایی دارد و بدون گلوتن است و برای افراد مبتلا به بیماری سلیاک یا حساسیت به گلوتن گزینه خوبی است. همچنین می توان از آن به عنوان جایگزینی برای آرد گندم در دستور العمل ها استفاده کرد.
کالری آرد سیب زمینی در 100 گرم 357 کالری میباشد.
فواید آرد سیب زمینی چیست؟
آرد سیب زمینی فواید زیادی دارد. این یک آرد بدون گلوتن است، بنابراین برای کسانی که بیماری سلیاک یا عدم تحمل گلوتن دارند عالی است. آرد سیب زمینی همچنین دارای فیبر و پروتئین بالایی است که آن را به گزینه ای مغذی برای پخت تبدیل می کند. علاوه بر این، آرد سیب زمینی را می توان به عنوان غلیظ کننده در سوپ و سس استفاده کرد.
چگونه از آرد سیب زمینی در غذاها استفاده کنیم؟
آرد سیب زمینی نوعی آرد است که از سیب زمینی تهیه می شود که طعمی نشاسته ای و کمی شیرین و بافتی سبک و کرکی دارد. می توان آن را به جای آرد معمولی در بسیاری از دستور العمل ها استفاده کرد یا برای نتایج خاص با آردهای دیگر ترکیب کرد. در اینجا چند نکته در مورد نحوه استفاده از آرد سیب زمینی در غذاها آورده شده است:
- هنگام پخت کیک یا کاپ کیک، نیمی از آرد همه منظوره را با آرد سیب زمینی جایگزین کنید تا نتیجه سبک تر و مرطوب تری داشته باشید.
- برای پنکیک یا وافل، از نسبت 1/4 فنجان آرد سیب زمینی به 3/4 فنجان آرد همه منظوره استفاده کنید. این به پنکیک ها یا وافل ها کمی شیرینی و طعم بی نظیری می دهد.
- برای نان، رول و خمیر پیتزا، 1/3 تا 1/2 آرد همه منظوره را با آرد سیب زمینی جایگزین کنید. این باعث می شود محصول نهایی نرم تر و لطیف تر تولید شود.