کیک شکلاتی آلبالویی
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده9,170 کالری
8 تعداد نفرات
120 دقیقه برای آماده سازی
60 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده9,170 کالری
8 تعداد نفرات
120 دقیقه برای آماده سازی
60 دقیقه برای پختن
طرز تهیه کیک شکلاتی آلبالویی
آلبالو نه تنها یکی از خوشمزهترین میوههای بهاری است، بلکه با آن خوشمزهترین غذاها و دسرها را میتوان درست کرد. کیک آلبالو شکلاتی یکی از این موارد است. بسیاری از افراد اعم از کودکان و بزرگسالان عاشق این کیک خوشمزه هستند و تحت هر شرایطی از خوردن آن همراه با انواع نوشیدنیها استقبال میکنند. در ادامه با آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی آلبالویی با ما همراه باشید
مواد مورد نیاز برای کیک شکلاتی آلبالویی
5 گرم
120 گرم
8 قاشق سوپ خوری
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
3 عدد
یک قاشق چایخوری
یک قاشق چایخوری
1 جام (معمولی)
1 جام (معمولی)
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
4 جام (معمولی)
1 جام (معمولی)
4 عدد
1 قاشف غذاخوری
3 قاشق سوپ خوری
3 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
750 گرم
75 گرم
مراحل آماده سازی کیک شکلاتی آلبالویی
1
پودر قهوه و 45 گرم شکلات را در 1.5 قاشق غذاخوری آب داغ ذوب کرده و بگذارید خنک شود. کره را ذوب کرده و خنک کنید.
2
زرده تخم مرغ را با شکر بزنید. شکلات قهوه را اضافه کرده و مخلوط کنید. سفیده های تخم مرغ را در یک کاسه جداگانه به صورت برف بزنید. دو قاشق سفیده تخم مرغ را به مخلوط شکلات اضافه کنید.
3
آرد، بکینگ پودر، دارچین، کره و باقیمانده سفیده تخم مرغ را اضافه کنید و با همزن بزنید تا خمیر یکدستی به دست آید. مخلوطی که آماده کردید را در قالب چرب شده بریزید. در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 25 دقیقه بپزید.
4
6 قاشق غذاخوری آب، 3 قاشق غذاخوری شکر را با هم بجوشانید. کیک شکلاتی را به صورت افقی نصف کنید. هر دو قسمت را با شربتی که آماده کردید خیس کنید.
5
نصف لیوان پودر قند، فندق و آرد سیب زمینی را در یک کاسه بریزید. 4 عدد سفیده تخم مرغ را با نصف لیوان پودر قند در ظرفی جداگانه بزنید تا برف شود. آن را به مخلوط فندق اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
6
قالبی که کیک را در آن پختید را تمیز کرده و چرب کنید. خمیر کیک فندقی را داخل قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه به مدت 1 ساعت بپزید.
7
6 قاشق غذاخوری پودر قند و خامه را با همزن بزنید. نصف آلبالوها را روی کیک شکلاتی بچینید. روی آلبالوها را کاملا با یک سوم خامه بپوشانید و کیک فندقی را روی آن قرار دهید. بقیه آلبالوها را روی آن بچینید و نیمی از خامه را روی آن بمالید.
8
لایه دوم کیک شکلاتی را قرار دهید. 2 قاشق غذاخوری از خامه را برای تزئین کنار بگذارید، روی و لبه های کیک را با خامه بپوشانید. 75 گرم شکلات را رنده کنید و لبه های کیک را بپوشانید. خامه ای را که برای تزیین رزرو کرده اید با نوک ستاره در کیسه لوله ای پر کنید و روی کیک بفشارید.
9
با آلبالو و برگ نعنا تزئین کنید. بعد از 3 تا 4 ساعت نگهداری در یخچال سرد سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
کیک شکلاتی آلبالویی
کیک شکلاتی
کیک
آلبالو