غذاهای که میتونی با باقالی خشک درست کنی
باقالی خشک
کالری باقالی خشک چقدر است؟
لوبیا پهن که باقالی نیز شناخته می شود، نوعی حبوبات است که در بسیاری از غذاهای سراسر جهان رایج است. آنها سرشار از پروتئین و فیبر هستند و طعم آجیلی دارند که آنها را به یک ماده همه کاره در بسیاری از غذاها تبدیل می کند.
کالری باقالی خشک در 100 گرم 323 کالری میباشد.
فواید باقالی چیست؟
باقالی یک غذای غنی از مواد مغذی است که فواید مختلفی برای سلامتی دارد. آنها منبع عالی فیبر و پروتئین هستند و حاوی چندین ویتامین و مواد معدنی مهم هستند. باقالی پخته شده همچنین کالری و چربی کمی دارد و آن را به یک مکمل سالم برای هر رژیم غذایی تبدیل می کند.
مزایای باقالی عبارتند از:
1. بهبود هضم: باقالی سرشار از فیبر است که برای هضم خوب ضروری است. فیبر به تمیز نگه داشتن و عملکرد صحیح دستگاه گوارش کمک می کند.
2. تنظیم سطح قند خون: فیبر موجود در لوبیا می تواند با کاهش سرعت جذب قند در جریان خون، به تنظیم سطح قند خون کمک کند. این به ویژه برای افراد مبتلا به دیابت یا پیش دیابت مفید است.
3. کاهش سطح کلسترول: فیبر محلول در لوبیا می تواند با اتصال به مولکول های کلسترول و حذف آنها از بدن به کاهش سطح کلسترول کمک کند. این می تواند سلامت قلب را بهبود بخشد و خطر بیماری قلبی را کاهش دهد.
4. افزایش سطح انرژی: باقلا منبع خوبی از آهن است که برای تولید انرژی ضروری است. آهن به انتقال اکسیژن در سراسر بدن کمک می کند و به سلول ها برای تولید انرژی کمک می کند. کمبود آهن می تواند منجر به خستگی و خستگی شود.
5. حمایت از سلامت استخوان: لوبیا پهن منبع خوبی از کلسیم است که برای سلامت استخوان ضروری است. کلسیم به حفظ تراکم و استحکام استخوان کمک می کند و برای عملکرد صحیح عضلات ضروری است.
چگونه از باقالی در غذاها استفاده کنیم؟
باقالی نوعی لوبیا است که بومی اروپا، شمال آفریقا و غرب آسیا است. همچنین به عنوان یک ماده اصلی در بسیاری از غذاهای مدیترانه ای و خاورمیانه ای است.
باقالی را می توان به روش های مختلفی در غذاهای شیرین و خوش طعم استفاده کرد. آنها را می توان به صورت تازه، پخته یا خشک مصرف کرد. لوبیا تازه باید پوست آن گرفته شود و غلاف داخلی آن قبل از خوردن جدا شود. برای طبخ لوبیا، می توان آنها را آب پز، بخارپز یا پخته کرد. لوبیا خشک قبل از پختن باید چند ساعت در آب خیس شود.
باقالی را می توان به عنوان یک غذای جانبی یا یک ماده در غذاهای اصلی استفاده کرد. آنها به خوبی با سبزیجات دیگر مانند سیب زمینی، هویج و پیاز جفت می شوند. از آرد لوبیا برای تهیه نان و شیرینی نیز می توان استفاده کرد.
باقالی خشک
جدول ارزش های غذایی
100 گرم |
126 Porsiyon |
|
|---|---|---|
| کربوهیدرات (گرم) | 15.04 |
4928.47 |
| پروتئین (گرم) | 3.59 |
1176.23 |
| چربی (گرم) | 12.46 |
4083.43 |
| فیبر (گرم) | 1.36 |
445.97 |
| کلسترول (میلی گرم) | 14.64 |
4795.8 |
| سدیم (میلی گرم) | 325.27 |
106557.75 |
| پتاسیم (میلی گرم) | 392.16 |
128471.4 |
| کلسیم (میلی گرم) | 78.15 |
25603.27 |
| ویتامین آ (میلی گرم) | 46.04 |
15084.01 |
| ویتامین سی (میلی گرم) | 6.16 |
2019.31 |
| آهن | 0.62 |
203.1 |
کالری باقالی خشک چقدر است؟
لوبیا پهن که باقالی نیز شناخته می شود، نوعی حبوبات است که در بسیاری از غذاهای سراسر جهان رایج است. آنها سرشار از پروتئین و فیبر هستند و طعم آجیلی دارند که آنها را به یک ماده همه کاره در بسیاری از غذاها تبدیل می کند.
کالری باقالی خشک در 100 گرم 323 کالری میباشد.
فواید باقالی چیست؟
باقالی یک غذای غنی از مواد مغذی است که فواید مختلفی برای سلامتی دارد. آنها منبع عالی فیبر و پروتئین هستند و حاوی چندین ویتامین و مواد معدنی مهم هستند. باقالی پخته شده همچنین کالری و چربی کمی دارد و آن را به یک مکمل سالم برای هر رژیم غذایی تبدیل می کند.
مزایای باقالی عبارتند از:
1. بهبود هضم: باقالی سرشار از فیبر است که برای هضم خوب ضروری است. فیبر به تمیز نگه داشتن و عملکرد صحیح دستگاه گوارش کمک می کند.
2. تنظیم سطح قند خون: فیبر موجود در لوبیا می تواند با کاهش سرعت جذب قند در جریان خون، به تنظیم سطح قند خون کمک کند. این به ویژه برای افراد مبتلا به دیابت یا پیش دیابت مفید است.
3. کاهش سطح کلسترول: فیبر محلول در لوبیا می تواند با اتصال به مولکول های کلسترول و حذف آنها از بدن به کاهش سطح کلسترول کمک کند. این می تواند سلامت قلب را بهبود بخشد و خطر بیماری قلبی را کاهش دهد.
4. افزایش سطح انرژی: باقلا منبع خوبی از آهن است که برای تولید انرژی ضروری است. آهن به انتقال اکسیژن در سراسر بدن کمک می کند و به سلول ها برای تولید انرژی کمک می کند. کمبود آهن می تواند منجر به خستگی و خستگی شود.
5. حمایت از سلامت استخوان: لوبیا پهن منبع خوبی از کلسیم است که برای سلامت استخوان ضروری است. کلسیم به حفظ تراکم و استحکام استخوان کمک می کند و برای عملکرد صحیح عضلات ضروری است.
چگونه از باقالی در غذاها استفاده کنیم؟
باقالی نوعی لوبیا است که بومی اروپا، شمال آفریقا و غرب آسیا است. همچنین به عنوان یک ماده اصلی در بسیاری از غذاهای مدیترانه ای و خاورمیانه ای است.
باقالی را می توان به روش های مختلفی در غذاهای شیرین و خوش طعم استفاده کرد. آنها را می توان به صورت تازه، پخته یا خشک مصرف کرد. لوبیا تازه باید پوست آن گرفته شود و غلاف داخلی آن قبل از خوردن جدا شود. برای طبخ لوبیا، می توان آنها را آب پز، بخارپز یا پخته کرد. لوبیا خشک قبل از پختن باید چند ساعت در آب خیس شود.
باقالی را می توان به عنوان یک غذای جانبی یا یک ماده در غذاهای اصلی استفاده کرد. آنها به خوبی با سبزیجات دیگر مانند سیب زمینی، هویج و پیاز جفت می شوند. از آرد لوبیا برای تهیه نان و شیرینی نیز می توان استفاده کرد.