صفحه اصلی دستور غذا پاستا با سس سبز

پاستا با سس سبز

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

2,005 کالری
4 تعداد نفرات
25 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

2,005 کالری
4 تعداد نفرات
25 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن

طرز تهیه پاستا با سس سبز

پاستا با سس سبز، یکی از غذاهای محبوب و آسان برای تهیه است که با طعم دلنشین و رنگ زیبای خود، نظر هر بیننده‌ای را به خود جلب می‌کند. این دستور غذایی با استفاده از مخلوطی از گیاهان خوشبو و تازه سبز رنگ، یک سس خوش طعم و معطر را ارائه می‌دهد که همراه با پاستای ال‌دنته، لذت بخش و دلپذیر است. در ادامه با آموزش طرز تهیه پاستا با سس سبز با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز برای پاستا با سس سبز

500 گرم
5 شاخه
5 شاخه
2 قاشق سوپ خوری
2 قاشق سوپ خوری
1 فنجان قهوه (کوچک)

مراحل آماده سازی پاستا با سس سبز

1
۱ قاشق روغن به تابه اضافه کنید و پیازچه خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید. باقلا را اضافه کنید.
2
سپس به اندازه ای آب پر کنید که روی آن را بپوشاند و روی حرارت متوسط ​​با درب بسته به مدت 20 دقیقه بپزید تا نرم شود.
3
نیمی از باقلاها را با آبکش بردارید و در بشقاب جداگانه بریزید. نیم دیگر را با چنگال له کرده و به صورت پوره درآورید. پوره ای که آماده کردید را در تابه بریزید.
4
جعفری، روغن باقیمانده، 1 لیوان آب و نعنا را اضافه کنید. با نمک و فلفل مزه دار کنید.
5
پاستا را در آب نمک فراوان بجوشانید و آبکش کنید. باقلا، سس باقلا و پنیر را اضافه کنید و سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
پاستا با سس سبز پاستا سس