خوراک باقلا
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده1,536 کالری
4 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده1,536 کالری
4 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن
طرز تهیه خوراک باقلا
باقالی، باقلا، سویای سبز یا لوبیا شاخهای از جمله گیاهان محبوب قاره آسیا است و سرشار از ویتامینها، پروتئین، فیبر و مواد معدنی است. دانههای گیاه باقالی به صورت نارس چیده شده و به شکل آب پز یا به طور کامل پخته میشود و از آن مصرف میکنند.در ادامه با آموزش طرز تهیه خوراک باقلا با ما همراه باشید .
مواد مورد نیاز برای خوراک باقلا
1000 گرم
200 گرم
6 عدد
6 عدد
3 عدد
1 قاشق چای خوری
2 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
نوک چاقو
مراحل آماده سازی خوراک باقلا
1
ابتدا باقلا ها را در آب نمک بجوشانید تا نرم شوند سپس آبکش کنید و پوست آن ها را بگیرید. سیب زمینی ها را آب پز کنید، پوست آنها را بگیرید و به قطعات کوچک خرد کنید.
2
پیازچه ها را ریز خرد کنید. گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کنید.
3
قالب تفلون را با روغن زیتون چرب کنید. پیازچه ها را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
4
باقلا، سیب زمینی، گوجه فرنگی، مرزنجوش، نمک و فلفل را اضافه کنید. 10 دقیقه بپزید و سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
خوراک باقلا
خوراک
باقلا
سیب زمینی