پوره شاه بلوط
کالری خمیر شاه بلوط چقدر است؟
خمیر شاه بلوط یک چاشنی خوشمزه است که از غذاهای فرانسوی نشات می گیرد. از شاه بلوط ریز آسیاب شده و با شکر جوشانده می شود که به آن شیرینی شدید و قوام غلیظی می دهد. رب شاه بلوط را می توان در انواع غذاهای شیرین و خوش طعم مانند دسر، سوپ، سس، قیمه، شیرینی و غیره استفاده کرد. در این مقاله به بررسی رب شاه بلوط و نحوه استفاده از آن در آشپزی خواهیم پرداخت
کالری پوره شاه بلوط در 100 گرم 178 کالری میباشد.
فواید خمیر شاه بلوط چیست؟
خمیر شاه بلوط یک خمیر غلیظ و شیرین است که از شاه بلوط تهیه می شود. در بسیاری از دسرها و شیرینی ها و همچنین در غذاهای خوش طعم استفاده می شود. مزایای اصلی خمیر شاه بلوط تطبیق پذیری و طعم غنی آن است. خمیر شاه بلوط را می توان در انواع دستور العمل ها، هم شیرین و هم شور استفاده کرد. همچنین یک راه عالی برای افزودن شیرینی و عطر و طعم به ظروف بدون استفاده از شکر تصفیه شده است. علاوه بر این، خمیر شاه بلوط در مقایسه با سایر شیرین کننده ها نسبتا سالم است.
چگونه می توانم از رب شاه بلوط در غذاها استفاده کنم؟
اگر به دنبال راهی برای اضافه کردن طعم اضافی به غذاهای خود هستید، خمیر شاه بلوط گزینه بسیار خوبی است. می توان از آن به روش های مختلفی استفاده کرد، از پخش کردن روی نان تست گرفته تا افزودن به سوپ و سس. در اینجا چند ایده در مورد نحوه استفاده از خمیر شاه بلوط در آشپزی وجود دارد: -برای شیرینی و طعم بیشتر آن را به سبزیجات برشته اضافه کنید -از آن به عنوان قوام دهنده سوپ و خورش استفاده کنید -آن را به عنوان پیش غذا یا میان وعده روی نان تست یا کراکر بمالید -با ترکیب آن با عسل یا مربا یک ساندویچ خمیر شاه بلوط ساده درست کنید -آن را به محصولات پخته شده مانند کلوچه ها، کیک ها و نان ها اضافه کنید تا طعم بیشتری پیدا کند
پوره شاه بلوط
جدول ارزش های غذایی
100 گرم |
126 Porsiyon |
|
---|---|---|
کربوهیدرات (گرم) | 15.04 |
4928.47 |
پروتئین (گرم) | 3.59 |
1176.23 |
چربی (گرم) | 12.46 |
4083.43 |
فیبر (گرم) | 1.36 |
445.97 |
کلسترول (میلی گرم) | 14.64 |
4795.8 |
سدیم (میلی گرم) | 325.27 |
106557.75 |
پتاسیم (میلی گرم) | 392.16 |
128471.4 |
کلسیم (میلی گرم) | 78.15 |
25603.27 |
ویتامین آ (میلی گرم) | 46.04 |
15084.01 |
ویتامین سی (میلی گرم) | 6.16 |
2019.31 |
آهن | 0.62 |
203.1 |
کالری خمیر شاه بلوط چقدر است؟
خمیر شاه بلوط یک چاشنی خوشمزه است که از غذاهای فرانسوی نشات می گیرد. از شاه بلوط ریز آسیاب شده و با شکر جوشانده می شود که به آن شیرینی شدید و قوام غلیظی می دهد. رب شاه بلوط را می توان در انواع غذاهای شیرین و خوش طعم مانند دسر، سوپ، سس، قیمه، شیرینی و غیره استفاده کرد. در این مقاله به بررسی رب شاه بلوط و نحوه استفاده از آن در آشپزی خواهیم پرداخت
کالری پوره شاه بلوط در 100 گرم 178 کالری میباشد.
فواید خمیر شاه بلوط چیست؟
خمیر شاه بلوط یک خمیر غلیظ و شیرین است که از شاه بلوط تهیه می شود. در بسیاری از دسرها و شیرینی ها و همچنین در غذاهای خوش طعم استفاده می شود. مزایای اصلی خمیر شاه بلوط تطبیق پذیری و طعم غنی آن است. خمیر شاه بلوط را می توان در انواع دستور العمل ها، هم شیرین و هم شور استفاده کرد. همچنین یک راه عالی برای افزودن شیرینی و عطر و طعم به ظروف بدون استفاده از شکر تصفیه شده است. علاوه بر این، خمیر شاه بلوط در مقایسه با سایر شیرین کننده ها نسبتا سالم است.
چگونه می توانم از رب شاه بلوط در غذاها استفاده کنم؟
اگر به دنبال راهی برای اضافه کردن طعم اضافی به غذاهای خود هستید، خمیر شاه بلوط گزینه بسیار خوبی است. می توان از آن به روش های مختلفی استفاده کرد، از پخش کردن روی نان تست گرفته تا افزودن به سوپ و سس. در اینجا چند ایده در مورد نحوه استفاده از خمیر شاه بلوط در آشپزی وجود دارد: -برای شیرینی و طعم بیشتر آن را به سبزیجات برشته اضافه کنید -از آن به عنوان قوام دهنده سوپ و خورش استفاده کنید -آن را به عنوان پیش غذا یا میان وعده روی نان تست یا کراکر بمالید -با ترکیب آن با عسل یا مربا یک ساندویچ خمیر شاه بلوط ساده درست کنید -آن را به محصولات پخته شده مانند کلوچه ها، کیک ها و نان ها اضافه کنید تا طعم بیشتری پیدا کند