تمشک کوهی
                    کالری تمشک کوهی چقدر است؟
تمشک به گونه های گیاهی متعددی در خانواده رز تعلق دارد، این گیاه میوه دار همیشگی است و ساقه های چوبی دارد. تمشک با توجه به رنگ غنی، طعم آبدار و فواید عالی آن، یکی از بیشترین مصرف میوه ها، در این سیاره هستند. دو نوع از رایج ترین انواع تمشک، قرمز و سیاه هستند. افرادی معتقدند که تمشک قرمز توسط افراد ماقبل تاریخ به آمریکای شمالی آورده شده است، در حالی که تمشک های سیاه بومی غرب هستند. اما در کل، بیش از 200 نوع تمشک وجود دارد. تمشک غنی از الاجیک اسید است که توانایی جلوگیری از سرطان های مختلف را دارد که شامل سرطان های پوست، ریه، مثانه، سینه و مری هستند. علت این است که الاجیک اسید برای استفاده در روش های مختلف مبارزه با سرطان وجود دارد. اسید الاجیک به عنوان یک آنتی اکسیدان خاص عمل می کند و تولید سلول های سرطانی را کاهش می دهد. مطالعات متعددی بر روی تمشک سیاه نیز انجام شده است، آنها برای تغییر ژن ها و بازگرداندن آنها به وضعیت عادی و کمک در درمان، شناخته شده اند.تمشک سیاه همچنین فعالیت سرکوب کننده تومور را ایفا می کند، در نتیجه به درمان سرطان هم کمک می کند. یک مطالعه نشان داد تمشک قرمز نقش کوچکی در درمان سرطان معده و روده ایفا می کند. آنها همچنین برای مهار رشد سلول های سرطان گردنی نیز شناخته شدند. غنی بودن تمشک ها از فیبر، به حفظ سلامت قلب کمک می کنند. یک فنجان تمشک حاوی 8 گرم فیبر است. یک دلیل دیگر که تمشک برای قلب عالی است، آنتوسیانین ها است. داده های تحقیقاتی نشان می دهند که مصرف 0.2 میلی گرم آنتوسیانین در روز می تواند به طور قابل توجهی خطر ابتلا به بیماری های قلبی را در زنان یائسه کاهش دهد. این ترکیب ها نقش محوری در کاهش آسیب اکسیداتیو و التهاب مرتبط با بیماری های قلبی عروقی ایفا می کنند.در حقیقت، تمشک حاوی سایر پلی فنول های زیست فعال است که به کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی کمک می کند. تمشک همچنین اثرات دیگری بر روی رگ های خونی و پلاکت ها در قلب سالم دارد.تمشک همچنین برای گسترش شریان ها، که به وجود جریان خون به نرمی کمک می کند و از تجمع پلاک جلوگیری می کند، کمک می کند. مانع تشکیل لخته های خونی می شود. همچنین شامل سالیسیلیک اسید هستند که دارای خواص محافظت کننده قلبی مشابه آسپرین می باشد. ویتامین سی یک ترکیب دیگر در تمشک است که برای کمک به بیماری قلبی شناخته می شود، زیرا از تشکیل پلاک جلوگیری می کند
کالری 100 گرم تمشک کوهی 34 کالری است
خواص تمشک کوهی
مبارزه با سرطان
سلامت قلب
بهبود باروری
بهبود بهداشت جنسی
کاهش خطر سقط جنین
درمان دیابت
کاهش وزن
سلامت چشم
تقویت سیستم ایمنی
تمشک کوهی
            جدول ارزش های غذایی
100 گرم  | 
                        126 Porsiyon  | 
                    |
|---|---|---|
| کربوهیدرات (گرم) | 15.04  | 
                        4928.47  |                            
                    
| پروتئین (گرم) | 3.59  | 
                          1176.23  |                            
                    
| چربی (گرم) | 12.46  | 
                        4083.43  |                            
                    
| فیبر (گرم) | 1.36  | 
                        445.97  |                            
                    
| کلسترول (میلی گرم) | 14.64  | 
                          4795.8  |                            
                    
| سدیم (میلی گرم) | 325.27  | 
                        106557.75  |                            
                    
| پتاسیم (میلی گرم) | 392.16  | 
                        128471.4  |                            
                    
| کلسیم (میلی گرم) | 78.15  | 
                        25603.27  |                            
                    
| ویتامین آ (میلی گرم) | 46.04  | 
                        15084.01  |                            
                    
| ویتامین سی (میلی گرم) | 6.16  | 
                        2019.31  |                            
                    
| آهن | 0.62  | 
                        203.1  |                            
                    
کالری تمشک کوهی چقدر است؟
تمشک به گونه های گیاهی متعددی در خانواده رز تعلق دارد، این گیاه میوه دار همیشگی است و ساقه های چوبی دارد. تمشک با توجه به رنگ غنی، طعم آبدار و فواید عالی آن، یکی از بیشترین مصرف میوه ها، در این سیاره هستند. دو نوع از رایج ترین انواع تمشک، قرمز و سیاه هستند. افرادی معتقدند که تمشک قرمز توسط افراد ماقبل تاریخ به آمریکای شمالی آورده شده است، در حالی که تمشک های سیاه بومی غرب هستند. اما در کل، بیش از 200 نوع تمشک وجود دارد. تمشک غنی از الاجیک اسید است که توانایی جلوگیری از سرطان های مختلف را دارد که شامل سرطان های پوست، ریه، مثانه، سینه و مری هستند. علت این است که الاجیک اسید برای استفاده در روش های مختلف مبارزه با سرطان وجود دارد. اسید الاجیک به عنوان یک آنتی اکسیدان خاص عمل می کند و تولید سلول های سرطانی را کاهش می دهد. مطالعات متعددی بر روی تمشک سیاه نیز انجام شده است، آنها برای تغییر ژن ها و بازگرداندن آنها به وضعیت عادی و کمک در درمان، شناخته شده اند.تمشک سیاه همچنین فعالیت سرکوب کننده تومور را ایفا می کند، در نتیجه به درمان سرطان هم کمک می کند. یک مطالعه نشان داد تمشک قرمز نقش کوچکی در درمان سرطان معده و روده ایفا می کند. آنها همچنین برای مهار رشد سلول های سرطان گردنی نیز شناخته شدند. غنی بودن تمشک ها از فیبر، به حفظ سلامت قلب کمک می کنند. یک فنجان تمشک حاوی 8 گرم فیبر است. یک دلیل دیگر که تمشک برای قلب عالی است، آنتوسیانین ها است. داده های تحقیقاتی نشان می دهند که مصرف 0.2 میلی گرم آنتوسیانین در روز می تواند به طور قابل توجهی خطر ابتلا به بیماری های قلبی را در زنان یائسه کاهش دهد. این ترکیب ها نقش محوری در کاهش آسیب اکسیداتیو و التهاب مرتبط با بیماری های قلبی عروقی ایفا می کنند.در حقیقت، تمشک حاوی سایر پلی فنول های زیست فعال است که به کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی کمک می کند. تمشک همچنین اثرات دیگری بر روی رگ های خونی و پلاکت ها در قلب سالم دارد.تمشک همچنین برای گسترش شریان ها، که به وجود جریان خون به نرمی کمک می کند و از تجمع پلاک جلوگیری می کند، کمک می کند. مانع تشکیل لخته های خونی می شود. همچنین شامل سالیسیلیک اسید هستند که دارای خواص محافظت کننده قلبی مشابه آسپرین می باشد. ویتامین سی یک ترکیب دیگر در تمشک است که برای کمک به بیماری قلبی شناخته می شود، زیرا از تشکیل پلاک جلوگیری می کند
کالری 100 گرم تمشک کوهی 34 کالری است
خواص تمشک کوهی
مبارزه با سرطان
سلامت قلب
بهبود باروری
بهبود بهداشت جنسی
کاهش خطر سقط جنین
درمان دیابت
کاهش وزن
سلامت چشم
تقویت سیستم ایمنی