غذاهای که میتونی با پیتای بدون کنجد درست کنی
پیتای بدون کنجد
کالری پیتای بدون کنجد چقدر است؟
نان پیتای عربی در حین پخت به شدت پف می کند. این یک "جیب" در وسط ایجاد می کند که بعداً می توان پر کردن را در آن اعمال کرد. پیتا را می توان هم برای ناهار (مثلاً با گوشت های پخته و سبزیجات پر کنید یا به عنوان نان برای غذاهای گوشتی سرو کنید) و هم برای صبحانه (می توانید داخل آن مقداری سالاد یا سبزیجات کنسرو شده قرار دهید)یکی از قدیمی ترین نان های ساخته شده توسط بشر است. در غذاهای بسیاری از کشورهای مدیترانه رایج است. در کشورهای مدیترانه شرقی (مانند یونان، قبرس، ترکیه، مصر) و شمال آفریقا محبوب است. این نان گرد گندم در خاورمیانه محبوب است و اغلب می توانید نان پیتا را از فروشگاه های ما نیز خریداری کنید. نان پیتا ترکی و نان پیتا عربی وجود دارد. این غذا معمولاً با یک سس خوش طعم سرو می شود، اما تطبیق پذیری آن در آشپزخانه به ما این امکان را می دهد که تصورات خود را از نظر اضافه کردن مواد به آن باز کنیم.این نانی است که از خمیر ساده معمولی تهیه می شود، همان نان معمولی که از آن تهیه می شود یا. خمیر شامل آرد، آب، نمک، شکر و مایه خمیر است. به عنوان یک قاعده، نان پیتا در یک فر داغ با دمای بسیار بالا - تا 230 درجه پخته می شود، در حالی که خمیر خیلی سریع بالا می رود. لایه بیرونی خمیر نازک تحت تأثیر دما، دی اکسید کربن و بخار آب به سرعت رشد می کند، بنابراین پس از جدا شدن لایه رویی از لایه زیرین، جیب های معروف نان ظاهر می شود. برخی از دستور العمل های پیتا سرخ کردن آن را در تابه پیشنهاد می کنند، اما این واقعیت ندارد که این روش باعث ایجاد جیب های مربوطه شود
کالری 100 گرم پیتای بدون کنجد 235 کالری است
مراحل تهیه پیتا
مایه خمیر را باید با شیر و شکر ترکیب کنید، سپس 4 قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید. مخلوط آماده شده را در جای گرمی قرار می دهیم و وقتی حجمش دو برابر شد بقیه مواد را اضافه کرده و کاملا مخلوط می کنیم. اگر مخلوط خیلی غلیظ بود، میتوان آن را کمی با آب رقیق کرد و حدود 2 ساعت کناری گذاشت تا ور بیاید. حتما به یاد داشته باشید که روی خمیر را با پارچه بپوشانید، زیرا در این صورت سریعتر رشد می کند. بعد از اینکه رشد کرد روی میز آردپاشی شده ورز دهید و به قطعات کوچک بیضوی برش دهید سپس تورتیلاها را که در فر روی ورقه چرب شده با روغن زیتون در فر قرار دهید، پهن کنید. پیتا زمانی آماده است که خمیر بزرگ شد و پر شد. معمولا چند دقیقه طول می کشد، حدود 6-8. فر باید با دمای تقریبی 220 درجه گرم شود
پیتای بدون کنجد
جدول ارزش های غذایی
100 گرم |
126 Porsiyon |
|
|---|---|---|
| کربوهیدرات (گرم) | 15.04 |
4928.47 |
| پروتئین (گرم) | 3.59 |
1176.23 |
| چربی (گرم) | 12.46 |
4083.43 |
| فیبر (گرم) | 1.36 |
445.97 |
| کلسترول (میلی گرم) | 14.64 |
4795.8 |
| سدیم (میلی گرم) | 325.27 |
106557.75 |
| پتاسیم (میلی گرم) | 392.16 |
128471.4 |
| کلسیم (میلی گرم) | 78.15 |
25603.27 |
| ویتامین آ (میلی گرم) | 46.04 |
15084.01 |
| ویتامین سی (میلی گرم) | 6.16 |
2019.31 |
| آهن | 0.62 |
203.1 |
کالری پیتای بدون کنجد چقدر است؟
نان پیتای عربی در حین پخت به شدت پف می کند. این یک "جیب" در وسط ایجاد می کند که بعداً می توان پر کردن را در آن اعمال کرد. پیتا را می توان هم برای ناهار (مثلاً با گوشت های پخته و سبزیجات پر کنید یا به عنوان نان برای غذاهای گوشتی سرو کنید) و هم برای صبحانه (می توانید داخل آن مقداری سالاد یا سبزیجات کنسرو شده قرار دهید)یکی از قدیمی ترین نان های ساخته شده توسط بشر است. در غذاهای بسیاری از کشورهای مدیترانه رایج است. در کشورهای مدیترانه شرقی (مانند یونان، قبرس، ترکیه، مصر) و شمال آفریقا محبوب است. این نان گرد گندم در خاورمیانه محبوب است و اغلب می توانید نان پیتا را از فروشگاه های ما نیز خریداری کنید. نان پیتا ترکی و نان پیتا عربی وجود دارد. این غذا معمولاً با یک سس خوش طعم سرو می شود، اما تطبیق پذیری آن در آشپزخانه به ما این امکان را می دهد که تصورات خود را از نظر اضافه کردن مواد به آن باز کنیم.این نانی است که از خمیر ساده معمولی تهیه می شود، همان نان معمولی که از آن تهیه می شود یا. خمیر شامل آرد، آب، نمک، شکر و مایه خمیر است. به عنوان یک قاعده، نان پیتا در یک فر داغ با دمای بسیار بالا - تا 230 درجه پخته می شود، در حالی که خمیر خیلی سریع بالا می رود. لایه بیرونی خمیر نازک تحت تأثیر دما، دی اکسید کربن و بخار آب به سرعت رشد می کند، بنابراین پس از جدا شدن لایه رویی از لایه زیرین، جیب های معروف نان ظاهر می شود. برخی از دستور العمل های پیتا سرخ کردن آن را در تابه پیشنهاد می کنند، اما این واقعیت ندارد که این روش باعث ایجاد جیب های مربوطه شود
کالری 100 گرم پیتای بدون کنجد 235 کالری است
مراحل تهیه پیتا
مایه خمیر را باید با شیر و شکر ترکیب کنید، سپس 4 قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید. مخلوط آماده شده را در جای گرمی قرار می دهیم و وقتی حجمش دو برابر شد بقیه مواد را اضافه کرده و کاملا مخلوط می کنیم. اگر مخلوط خیلی غلیظ بود، میتوان آن را کمی با آب رقیق کرد و حدود 2 ساعت کناری گذاشت تا ور بیاید. حتما به یاد داشته باشید که روی خمیر را با پارچه بپوشانید، زیرا در این صورت سریعتر رشد می کند. بعد از اینکه رشد کرد روی میز آردپاشی شده ورز دهید و به قطعات کوچک بیضوی برش دهید سپس تورتیلاها را که در فر روی ورقه چرب شده با روغن زیتون در فر قرار دهید، پهن کنید. پیتا زمانی آماده است که خمیر بزرگ شد و پر شد. معمولا چند دقیقه طول می کشد، حدود 6-8. فر باید با دمای تقریبی 220 درجه گرم شود