صفحه اصلی مواد غذایی نان فرانسوی

نان فرانسوی

کالری نان فرانسوی چقدر است؟

غذاهای که میتونی با نان فرانسوی درست کنی

نان فرانسوی
نان فرانسوی
(260 gr)
450 کالری

کالری نان فرانسوی چقدر است؟

نان های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان های پرطرفدار به حساب می آید. یکی از این نان ها نان فرانسوی است که مشابه نان باگت تهیه می شود. این نان بافت نرم و لطیفی دارد و می توان به تنهایی یا در کنار پنیر به عنوان عصرانه و یا در کنار غذاهای نانی و سوپ ها، برای وعده های ناهار و شام سرو نمود. این نان را می توان برای ساندویچ های مختلف نیز استفاده نمود

کالری 100 گرم نان فرانسوی 248 کالری است

مراحل تهیه نان فرانسوی

.برای تهیه نان خوشمزه به روش فرانسوی در ابتدای کار، نمک و شکر و مخمر را با هم کمی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. آرد هم اضافه می کنیم. سپس آب و روغن زیتون را اضافه کرده و با دست یا همزن حدود ۵ دقیقه ورز می دهیم.در این مرحله روی خمیر را می پوشانیم و می گذاریم حدود یک تا دو ساعت استراحت کند و حجم آن دو برابر شود. خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم. سطح کار را آرد پاشی کرده و یکی از چانه ها را با دست باز می کنیم.سپس از کنار رول می کنیم. خمیر دوم نیز به همین صورت رول می کنیم. سینی فر را برداشته و کف آن کاغذ روغنی پهن می کنیم. خمیر ها را روی کاغذ روغنی قرار می دهیم. با تیغ روی آن را به صورت اوریب برش می زنیم. روی آن را با یک پارچه می پوشانیم.سپس ۴۵ دقیقه دیگر زمان می دهیم. یک کاسه برداشته و سفیده تخم مرغ را درون آن می ریزیم و با چنگال کمی مخلوط می کنیم تا یکدست شود. سپس روی نان را رومال کرده و کنجد می پاشیم. فر را از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم.خمیر ها را درون آن قرار داده و به مدت نیم ساعت طبخ می کنیم تا روی نان نیز طلایی شود. نان ها را از فر خارج کرده و روی آن را با یک پارچه تمیز می پوشانیم. سپس می گذاریم تا از دما بیفتد و آن را از سینی فر جدا کرده و در ظرف مناسب سرو می کنیم

کالری ارزش غذایی مواد غذایی نان نان فرانسوی
نان فرانسوی
نان فرانسوی
(260 gr)
450 کالری
جدول ارزش های غذایی
100 گرم
126 Porsiyon
کربوهیدرات (گرم)
15.04
4928.47
پروتئین (گرم)
3.59
1176.23
چربی (گرم)
12.46
4083.43
فیبر (گرم)
1.36
445.97
کلسترول (میلی گرم)
14.64
4795.8
سدیم (میلی گرم)
325.27
106557.75
پتاسیم (میلی گرم)
392.16
128471.4
کلسیم (میلی گرم)
78.15
25603.27
ویتامین آ (میلی گرم)
46.04
15084.01
ویتامین سی (میلی گرم)
6.16
2019.31
آهن
0.62
203.1

کالری نان فرانسوی چقدر است؟

نان های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان های پرطرفدار به حساب می آید. یکی از این نان ها نان فرانسوی است که مشابه نان باگت تهیه می شود. این نان بافت نرم و لطیفی دارد و می توان به تنهایی یا در کنار پنیر به عنوان عصرانه و یا در کنار غذاهای نانی و سوپ ها، برای وعده های ناهار و شام سرو نمود. این نان را می توان برای ساندویچ های مختلف نیز استفاده نمود

کالری 100 گرم نان فرانسوی 248 کالری است

مراحل تهیه نان فرانسوی

.برای تهیه نان خوشمزه به روش فرانسوی در ابتدای کار، نمک و شکر و مخمر را با هم کمی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. آرد هم اضافه می کنیم. سپس آب و روغن زیتون را اضافه کرده و با دست یا همزن حدود ۵ دقیقه ورز می دهیم.در این مرحله روی خمیر را می پوشانیم و می گذاریم حدود یک تا دو ساعت استراحت کند و حجم آن دو برابر شود. خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم. سطح کار را آرد پاشی کرده و یکی از چانه ها را با دست باز می کنیم.سپس از کنار رول می کنیم. خمیر دوم نیز به همین صورت رول می کنیم. سینی فر را برداشته و کف آن کاغذ روغنی پهن می کنیم. خمیر ها را روی کاغذ روغنی قرار می دهیم. با تیغ روی آن را به صورت اوریب برش می زنیم. روی آن را با یک پارچه می پوشانیم.سپس ۴۵ دقیقه دیگر زمان می دهیم. یک کاسه برداشته و سفیده تخم مرغ را درون آن می ریزیم و با چنگال کمی مخلوط می کنیم تا یکدست شود. سپس روی نان را رومال کرده و کنجد می پاشیم. فر را از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم.خمیر ها را درون آن قرار داده و به مدت نیم ساعت طبخ می کنیم تا روی نان نیز طلایی شود. نان ها را از فر خارج کرده و روی آن را با یک پارچه تمیز می پوشانیم. سپس می گذاریم تا از دما بیفتد و آن را از سینی فر جدا کرده و در ظرف مناسب سرو می کنیم

کالری ارزش غذایی مواد غذایی نان نان فرانسوی