صفحه اصلی دستور غذا سالاد سزار

سالاد سزار

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

1,858 کالری
8 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
0 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

1,858 کالری
8 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
0 دقیقه برای پختن

طرز تهیه سالاد سزار

سالاد سزار یه سالاد کلاسیکه که اصالتش برمی‌گرده به شهر تیخوانا در مکزیک. این سالاد معمولاً از کاهو رسمی، نان تست خرد شده، سس سزار (که با موادی مثل روغن زیتون، سیر، آبلیمو، تخم مرغ، سس ورچستر و پنیر پارمسان درست میشه) تشکیل شده و گاهی اوقات با فیله مرغ گریل شده یا میگو هم سرو میشه. سالاد سزار به خاطر طعم خاص و خوشمزه‌ش، یه انتخاب محبوب توی رستوران‌ها و خونه‌هاست و به عنوان پیش غذا یا غذای سبک میل میشه. در ادامه با آموزش طرز تهیه سالاد سزار با ما همراه باشید .

مواد مورد نیاز برای سالاد سزار

6 عدد (متوسط)
1 قاشف غذاخوری
3 قاشف غذاخوری
3 قاشف غذاخوری
2 قاشق سوپ خوری
6 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
2 تکه (متوسط)
5 قاشق سوپ خوری
3 عدد

مراحل آماده سازی سالاد سزار

1
ابتدا کاهو را کمی در آب و سرکه بخیسانید سپس تمیز بشویید ، آبکش کنید و درشت خرد کنید.
2
آن را در یک صافی قرار دهید . روغن زیتون و لیمو را با کمی نمک مخلوط کنید.
3
سیر را ریز خرد کنید. آنچوی ها را به قطعات کوچک خرد کنید. با چنگال له کنید و در یک بشقاب بزرگ سالاد قرار دهید.
4
سیر، خردل، خامه و فلفل را در ظرفی با همزن مخلوط کنید و سپس به آنچوی اضافه کنید. مخلوط روغن زیتون را روی آن بریزید و خوب مخلوط کنید.
5
برگ های کاهو را به مخلوط اضافه کرده و نیمی از پنیر را اضافه کنید.
6
برش های نان تست فرانسوی را به مکعب های کوچک خرد کنید. روغن زیتون را در تابه داغ کنید و نان را با سیر بریزید. با قاشق چوبی هم بزنید و تفت دهید تا نان طلایی شود. آن را روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود. به سالاد اضافه کنید، مخلوط کنید و سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
سالاد سزار سالاد