پنیر لبنه
کالری پنیر لبنه چقدر است؟
پنیر لبنه پنیری با بافت خامهای و فوقالعاده مغذی است. این پنیر هزاران سال است که در غذاهای خاورمیانهای استفاده میشود. این پنیر در بعضی از کشورهای خاورمیانه، معمولاً در همه رسپیها از پیش غذا گرفته تا به عنوان دیپ، دسر و غیره یافت میشود. پنیر لبنه نه تنها پنیری همه کاره است، بلکه در لیست غذاهای پروبیوتیکی قرار دارد که میتوانند برای سلامت روده و بدن مفید باشند.پنیر لبنه نوعی پنیر نرم است که از صاف کردن ماست یا کفیر برای ایجاد محصول نهایی غلیظتر تهیه میشود و میتواند به عنوان دیپ یا پنیر چاشنی استفاده شود.پنیر لبنه با طعم تند و تیز و با بافت نرم و خامهای خود قرن هاست که مورد استفاده قرار می گیرد. این پنیر عنصر اصلی در بسیاری از انواع غذاهای خاورمیانه است. این پنیر معمولاً با صبحانه میل میشود یا به غذاها، کیکها و دسرها اضافه میشود تا طعم آنها را بیشتر کند.لبنه نه تنها به خاطر طعم و بافت خامهای و لذیذش مورد احترام است، بلکه مملو از پروبیوتیکها و چندین ماده مغذی کلیدی است. به لطف این مواد مغذی ، گنجاندن حتی یک یا دو وعده از این ماده خوشمزه در رژیم غذایی شما میتواند تأثیر بسیار زیادی بر سلامت کلی بدن داشته باشد
کالری 100 گرم پنیر لبنه199.5 کالری است
خواص پنیر لبنه
سرشار از پروتئین
میزان لاکتوز در لبنه بسیار کم است
بهبود سلامت روده
کاهش وزن
کنترل قند خون
پنیر لبنه
جدول ارزش های غذایی
100 گرم |
126 Porsiyon |
|
---|---|---|
کربوهیدرات (گرم) | 15.04 |
4928.47 |
پروتئین (گرم) | 3.59 |
1176.23 |
چربی (گرم) | 12.46 |
4083.43 |
فیبر (گرم) | 1.36 |
445.97 |
کلسترول (میلی گرم) | 14.64 |
4795.8 |
سدیم (میلی گرم) | 325.27 |
106557.75 |
پتاسیم (میلی گرم) | 392.16 |
128471.4 |
کلسیم (میلی گرم) | 78.15 |
25603.27 |
ویتامین آ (میلی گرم) | 46.04 |
15084.01 |
ویتامین سی (میلی گرم) | 6.16 |
2019.31 |
آهن | 0.62 |
203.1 |
کالری پنیر لبنه چقدر است؟
پنیر لبنه پنیری با بافت خامهای و فوقالعاده مغذی است. این پنیر هزاران سال است که در غذاهای خاورمیانهای استفاده میشود. این پنیر در بعضی از کشورهای خاورمیانه، معمولاً در همه رسپیها از پیش غذا گرفته تا به عنوان دیپ، دسر و غیره یافت میشود. پنیر لبنه نه تنها پنیری همه کاره است، بلکه در لیست غذاهای پروبیوتیکی قرار دارد که میتوانند برای سلامت روده و بدن مفید باشند.پنیر لبنه نوعی پنیر نرم است که از صاف کردن ماست یا کفیر برای ایجاد محصول نهایی غلیظتر تهیه میشود و میتواند به عنوان دیپ یا پنیر چاشنی استفاده شود.پنیر لبنه با طعم تند و تیز و با بافت نرم و خامهای خود قرن هاست که مورد استفاده قرار می گیرد. این پنیر عنصر اصلی در بسیاری از انواع غذاهای خاورمیانه است. این پنیر معمولاً با صبحانه میل میشود یا به غذاها، کیکها و دسرها اضافه میشود تا طعم آنها را بیشتر کند.لبنه نه تنها به خاطر طعم و بافت خامهای و لذیذش مورد احترام است، بلکه مملو از پروبیوتیکها و چندین ماده مغذی کلیدی است. به لطف این مواد مغذی ، گنجاندن حتی یک یا دو وعده از این ماده خوشمزه در رژیم غذایی شما میتواند تأثیر بسیار زیادی بر سلامت کلی بدن داشته باشد
کالری 100 گرم پنیر لبنه199.5 کالری است
خواص پنیر لبنه
سرشار از پروتئین
میزان لاکتوز در لبنه بسیار کم است
بهبود سلامت روده
کاهش وزن
کنترل قند خون