صفحه اصلی مواد غذایی لازانیا

لازانیا

کالری لازانیا چقدر است؟

غذاهای که میتونی با لازانیا درست کنی

لازانیا
لازانیا
(260 gr)
450 کالری

کالری لازانیا چقدر است؟

لازانیا یه غذای خیلی خوشمزه‌اس که وقتی بهش فکر کنی یا جایی باشی که دارن لازانیا می‌پزن قطعا نمیتونی جلو گشنگیت رو بگیری و همه‌ی فکرت رو درگیر خودش میکنه.لازانیا به عنوان یه عضو از خانواده پاستا که البته خیلی هم قدیمیه، تشکیل شده از ورقه‌های پاستا، مایه گوشت و البته پنیر و سس که به صورت لایه لایه روی هم قرار میگیرن و به شدت دلبری میکنن.تاریخ لازانیا بنا بر یه سری شواهد برمیگرده به زمان قرون وسطی و شهر ناپل. البته یه سری ها هم میگن این غذا از یونان، و بعد از حمله رومی ها به ایتالیا آورده شده. درست کردن این پاستای ورقه‌ای و چند لایه که خیلی مخصوص و مجلسیه برای مهمانی‌ها به شدت توصیه میشه. لازانیا غذاییه که خوشمزگی بیش از حدش باعث میشه که تا حد ترکیدن هم دست از خوردن برنداری.برای تهیه لازانیا می تونید از سلیقه خودتون استفاده کنید و هر طور که مایلید مواد میانی این غذا رو تهیه کنید، به این معنی که دستور غذاییه محدودی نداره

کالری 100 گرم لازانیا 354 کالری است

طرز تهیه لازانیا

طرز تهیه لازانیا با فر رو با خورد کردن پیاز به صورت نگینی شروع کنید و در ادامه یه تابه مناسب و جادار روی حرارت ملایم بزارید و پیاز رو تفت بدید.رنگ پیاز که طلایی شد، گوشت چرخ کرده رو به تابه اظافه کنید و به خوبی تفت بدید و در ادامه فلفل ‌دلمه‌ای رو داخل تابه بریزید و با بقیه مواد مخلوط کنید.روند پخت مایع میانی لازانیا رو با اظافه کردن نمک و فلفل‌سیاه و زردچوبه به مواد داخل تابه ادامه بدید، به خوبی مواد رو با هم تفت بدید که بوی مطبوع از مواد بلند شه.حالا قارچ رو به تابه اظافه کرده و به خوبی تفت بدید که قارچ آب بندازه و در ادامه مواد داخل تابه رو به یک سمت جمع کنید و رب گوجه فرنگی رو داخل تابه بریزید و به خوبی تفت بدید.برای بهتر شدن طعم لازانیا بهتره که رب رو به خوبی سرخ کنید که بوی خامی رب، گرفته بشه و در ادامه مواد رو به هم مخلوط کرده و نصف لیوان آب به مواد اظافه کنید و درب تابه رو ببندید که با حرارت ملایم، روند پختن طی بشه.پختن مواد میانی که تموم شد، تابه رو از روی حرارت بردارید و کنار بزارید. حالا نوبت به آماده کردن ورق‌های لازانیا میرسه.برای این کار داخل یه ظرف مناسب رو پر از آب کنید و ورق‌های لازانیا رو به مدت ۳ ذقیقه داخل ظرف بزایرد که نرم بشن و فراموش نکنید که به صورت جداگانه ورق‌ها رو توی ظرف بزارید که به هم نچسبن.پختن لازانیا رو با انتخاب یه ظرف پیرکس مناسب ادامه بدید، واسه اینکه لازانیا به ظرف نچسبه، کف و دیواره داخلی اون رو با روغن مایع چرب کنید و به اندازه کافی، کف ظرفتون رو با سس بشامل بپوشونید.حالا یکی از ورقه های لازانیا رو روی سس بشامل بزارید و از مایع گوشت روی اون بریزید و با پشت قاشق مواد رو پخش کنید که همه ورقه رو، به طور مساوی بپوشونه
نکته: بهتره به جای اینکه مواد بین ورقه‌ها رو زیاد کنید، تعداد لایه های لازانیا رو بیشتر کنید که بعد از پخت و برش دادن، مایع لازانیا از بین ورقه ها بیرون نزنه.در ادامه روی مایع گوشت، سس بشامل بریزید و برای چسبندگی بهتر لایه‌ها، پنیر پیتزا رو روی سس بریزید و به خوبی پخشش کنید که همه جای ورقه رو پوشش بده.طرز چیدن لایه های لازانیا رو به همین طریق ادامه بدید که به بالای ظرف برسید و همه‌ی مایع گوشتی تموم بشه، به ترتیب؛ ورقه لازانیا، مایع گوشت، سس بشامل و پنیر پیتزا و دوباره ورقه لازانیا.خب حالا که داریم به لحظات خوشمزه پختن لازانیا نزدیک میشیم، در آخر یه ورقه رو روی مواد قرار بدید و روش رو با سس بشامل و بعد، پنیر پیتزای زیاد پر کنید که لایه آخر خشک نشه.ظرف حاوی لازانیا رو به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر که از قبل گرم شده بزارید که لازانیایی که پختید آماده بشه و از خوردن دستپخت خودتون لذت ببرید

کالری ارزش غذایی موادغذایی لازانیا پاستا
پوره سیب زمینی
پوره سیب زمینی
حلوای ارده
حلوای ارده
پاستای راویولی
پاستای راویولی
لازانیا
لازانیا
(260 gr)
450 کالری
جدول ارزش های غذایی
100 گرم
126 Porsiyon
کربوهیدرات (گرم)
15.04
4928.47
پروتئین (گرم)
3.59
1176.23
چربی (گرم)
12.46
4083.43
فیبر (گرم)
1.36
445.97
کلسترول (میلی گرم)
14.64
4795.8
سدیم (میلی گرم)
325.27
106557.75
پتاسیم (میلی گرم)
392.16
128471.4
کلسیم (میلی گرم)
78.15
25603.27
ویتامین آ (میلی گرم)
46.04
15084.01
ویتامین سی (میلی گرم)
6.16
2019.31
آهن
0.62
203.1

شرکت آریان جام - تولیدکننده شیشه بالکن و کابین دوش

کالری لازانیا چقدر است؟

لازانیا یه غذای خیلی خوشمزه‌اس که وقتی بهش فکر کنی یا جایی باشی که دارن لازانیا می‌پزن قطعا نمیتونی جلو گشنگیت رو بگیری و همه‌ی فکرت رو درگیر خودش میکنه.لازانیا به عنوان یه عضو از خانواده پاستا که البته خیلی هم قدیمیه، تشکیل شده از ورقه‌های پاستا، مایه گوشت و البته پنیر و سس که به صورت لایه لایه روی هم قرار میگیرن و به شدت دلبری میکنن.تاریخ لازانیا بنا بر یه سری شواهد برمیگرده به زمان قرون وسطی و شهر ناپل. البته یه سری ها هم میگن این غذا از یونان، و بعد از حمله رومی ها به ایتالیا آورده شده. درست کردن این پاستای ورقه‌ای و چند لایه که خیلی مخصوص و مجلسیه برای مهمانی‌ها به شدت توصیه میشه. لازانیا غذاییه که خوشمزگی بیش از حدش باعث میشه که تا حد ترکیدن هم دست از خوردن برنداری.برای تهیه لازانیا می تونید از سلیقه خودتون استفاده کنید و هر طور که مایلید مواد میانی این غذا رو تهیه کنید، به این معنی که دستور غذاییه محدودی نداره

کالری 100 گرم لازانیا 354 کالری است

طرز تهیه لازانیا

طرز تهیه لازانیا با فر رو با خورد کردن پیاز به صورت نگینی شروع کنید و در ادامه یه تابه مناسب و جادار روی حرارت ملایم بزارید و پیاز رو تفت بدید.رنگ پیاز که طلایی شد، گوشت چرخ کرده رو به تابه اظافه کنید و به خوبی تفت بدید و در ادامه فلفل ‌دلمه‌ای رو داخل تابه بریزید و با بقیه مواد مخلوط کنید.روند پخت مایع میانی لازانیا رو با اظافه کردن نمک و فلفل‌سیاه و زردچوبه به مواد داخل تابه ادامه بدید، به خوبی مواد رو با هم تفت بدید که بوی مطبوع از مواد بلند شه.حالا قارچ رو به تابه اظافه کرده و به خوبی تفت بدید که قارچ آب بندازه و در ادامه مواد داخل تابه رو به یک سمت جمع کنید و رب گوجه فرنگی رو داخل تابه بریزید و به خوبی تفت بدید.برای بهتر شدن طعم لازانیا بهتره که رب رو به خوبی سرخ کنید که بوی خامی رب، گرفته بشه و در ادامه مواد رو به هم مخلوط کرده و نصف لیوان آب به مواد اظافه کنید و درب تابه رو ببندید که با حرارت ملایم، روند پختن طی بشه.پختن مواد میانی که تموم شد، تابه رو از روی حرارت بردارید و کنار بزارید. حالا نوبت به آماده کردن ورق‌های لازانیا میرسه.برای این کار داخل یه ظرف مناسب رو پر از آب کنید و ورق‌های لازانیا رو به مدت ۳ ذقیقه داخل ظرف بزایرد که نرم بشن و فراموش نکنید که به صورت جداگانه ورق‌ها رو توی ظرف بزارید که به هم نچسبن.پختن لازانیا رو با انتخاب یه ظرف پیرکس مناسب ادامه بدید، واسه اینکه لازانیا به ظرف نچسبه، کف و دیواره داخلی اون رو با روغن مایع چرب کنید و به اندازه کافی، کف ظرفتون رو با سس بشامل بپوشونید.حالا یکی از ورقه های لازانیا رو روی سس بشامل بزارید و از مایع گوشت روی اون بریزید و با پشت قاشق مواد رو پخش کنید که همه ورقه رو، به طور مساوی بپوشونه
نکته: بهتره به جای اینکه مواد بین ورقه‌ها رو زیاد کنید، تعداد لایه های لازانیا رو بیشتر کنید که بعد از پخت و برش دادن، مایع لازانیا از بین ورقه ها بیرون نزنه.در ادامه روی مایع گوشت، سس بشامل بریزید و برای چسبندگی بهتر لایه‌ها، پنیر پیتزا رو روی سس بریزید و به خوبی پخشش کنید که همه جای ورقه رو پوشش بده.طرز چیدن لایه های لازانیا رو به همین طریق ادامه بدید که به بالای ظرف برسید و همه‌ی مایع گوشتی تموم بشه، به ترتیب؛ ورقه لازانیا، مایع گوشت، سس بشامل و پنیر پیتزا و دوباره ورقه لازانیا.خب حالا که داریم به لحظات خوشمزه پختن لازانیا نزدیک میشیم، در آخر یه ورقه رو روی مواد قرار بدید و روش رو با سس بشامل و بعد، پنیر پیتزای زیاد پر کنید که لایه آخر خشک نشه.ظرف حاوی لازانیا رو به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر که از قبل گرم شده بزارید که لازانیایی که پختید آماده بشه و از خوردن دستپخت خودتون لذت ببرید

کالری ارزش غذایی موادغذایی لازانیا پاستا
پوره سیب زمینی
پوره سیب زمینی
حلوای ارده
حلوای ارده
پاستای راویولی
پاستای راویولی