صفحه اصلی دستور غذا لازانیا بادمجان

لازانیا بادمجان

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

3,942 کالری
6 تعداد نفرات
40 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

3,942 کالری
6 تعداد نفرات
40 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

طرز تهیه لازانیا بادمجان

لازانیا بادمجان یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که در تهیه آن از گوشت استفاده نمی شود و برای گیاهخوران گزینه مناسبی می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لازانیا بادمجان در ادامه با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز برای لازانیا بادمجان

250 گرم
1500 گرم
2 قاشق سوپ خوری
1 عدد (متوسط)
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 قاشق چای خوری
2 لیوان
1 قاشق سوپ خوری
2 تکه (متوسط)
4 شاخه
2 قاشق دسر (5 گرم)
1 قاشق چای خوری

مراحل آماده سازی لازانیا بادمجان

1
لازانیا را طبق دستور روی بسته بجوشانید. بادمجان ها را پوست بگیرید و به مکعب های کوچک خرد کنید. سوسیس را مکعبی خرد کنید.
2
سیر را خرد کرده و با سوسیس در روغن زیتون تفت دهید. بادمجان ها را اضافه کنید و تفت دهید. 1 لیوان آب داغ، آویشن و نمک را اضافه کنید و روی حرارت ملایم به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید.
3
پنیر کشک، شیر، کاری و نیمی از پنیر چدار را با همزن بزنید تا به حالت خامه ای درآید. گوجه فرنگی ها را نازک برش دهید.
4
فر را روی 160 درجه تنظیم کنید. یک لایه لازانیا را روی سینی فر چرب شده پهن کنید. مخلوط پنیر را روی آن بمالید و روی آن را با ورقه های گوجه فرنگی بپوشانید. سپس نیمی از پنیر چدار و بادمجان ها را روی آن پهن کرده و روی آن را با یک تکه لازانیا بپوشانید.
5
مراحل را به همین ترتیب ادامه دهید تا مواد تمام شود و در آخر ورقه های گوجه فرنگی را روی لازانیا گذاشته و روی آن را با پنیر رشته ای و کره بپوشانید.
6
به مدت 30 دقیقه در فر بپزید. با شوید درشت خرد شده تزئین کرده و سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
لازانیا بادمجان لازانیا بادمجان