رست بیف
کالری رست بیف چقدر است؟
ساندویچ رست بیف یکی از انواع ساندویچ های خوشمزه و نوستالوژیک دهه شصت است که با طعم های متنوعی درست می شود
کالری 100 گرم رست بیف 146.26 کالری است
طرز تهیه رست بیف
برای تهیه ساندویچ رست بیف خوشمزه ابتدا گوشت را می شوییم، سپس درون یک قابلمه مناسب قرار می دهیم. در ادامه هویج را می شوییم، سپس پوست آن را با پوست کن جدا می کنیم و درون قابلمه حاوی گوشت اضافه می کنیم.در این مرحله پوست پیاز را جدا می کنیم، سپس می شوییم و به ۴ قسمت تقسیم می کنیم. در ادامه فلفل دلمه ای را می شوییم، سپس دانه های درون آن را خارج می کنیم و همانند پیاز به ۴ قسمت تقسیم می کنیم.حالا پیاز را به همراه فلفل دلمه ای درون قابلمه می ریزیم، سپس به قابلمه مقداری آب اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرار داده و اجازه می دهیم گوشت به مدت ۲ تا ۳ دقیقه درون آب جوش بماند تا کاملا پخته شود.در این مرحله پس از گذشت این زمان گوشت پخته شده را از قابلمه خارج می کنیم، سپس با چنگال ریش ریش می کنیم. در ادامه هویج را با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم، سپس یک تابه مناسب انتخاب می کنیم.حالا تابه را روی حرارت قرار می دهیم و کره را درون تابه اضافه می کنیم. در ادامه اجازه می دهیم کره ذوب شود، سپس پنیر موزارلا را به همراه پنیر گودا درون تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا پنیر ذوب شود.در این مرحله گوشت ریش ریش شده را به همراه هویج رنده شده درون تابه حاوی پنیر می ریزیم، سپس مخلوط می کنیم. در ادامه ترکیب گوشت را درون نان باگت می ریزیم، سپس گوجه فرنگی را می شوییم.حالا گوجه فرنگی را از وسط برش می زنیم، سپس به صورت نیم دایره های نازک خرد می کنیم. در ادامه خیارشور را می شوییم، سپس به صورت نواری خرد می کنیم. در ادامه خیار شور را به همراه گوجه درون نان باگت قرار می دهیم.در نهایت بسته به سلیقه می توانیم قارچ را خرد کنیم و به همراه کمی کره تفت دهیم تا آب ان کشیده شود، سپس درون نان ساندویچ قرار دهیم. در اخر این ساندویچ خوشمزه را به همراه سس دلخواه سرو می کنیم. نوش جان
رست بیف
جدول ارزش های غذایی
100 گرم |
126 Porsiyon |
|
|---|---|---|
| کربوهیدرات (گرم) | 15.04 |
4928.47 |
| پروتئین (گرم) | 3.59 |
1176.23 |
| چربی (گرم) | 12.46 |
4083.43 |
| فیبر (گرم) | 1.36 |
445.97 |
| کلسترول (میلی گرم) | 14.64 |
4795.8 |
| سدیم (میلی گرم) | 325.27 |
106557.75 |
| پتاسیم (میلی گرم) | 392.16 |
128471.4 |
| کلسیم (میلی گرم) | 78.15 |
25603.27 |
| ویتامین آ (میلی گرم) | 46.04 |
15084.01 |
| ویتامین سی (میلی گرم) | 6.16 |
2019.31 |
| آهن | 0.62 |
203.1 |
کالری رست بیف چقدر است؟
ساندویچ رست بیف یکی از انواع ساندویچ های خوشمزه و نوستالوژیک دهه شصت است که با طعم های متنوعی درست می شود
کالری 100 گرم رست بیف 146.26 کالری است
طرز تهیه رست بیف
برای تهیه ساندویچ رست بیف خوشمزه ابتدا گوشت را می شوییم، سپس درون یک قابلمه مناسب قرار می دهیم. در ادامه هویج را می شوییم، سپس پوست آن را با پوست کن جدا می کنیم و درون قابلمه حاوی گوشت اضافه می کنیم.در این مرحله پوست پیاز را جدا می کنیم، سپس می شوییم و به ۴ قسمت تقسیم می کنیم. در ادامه فلفل دلمه ای را می شوییم، سپس دانه های درون آن را خارج می کنیم و همانند پیاز به ۴ قسمت تقسیم می کنیم.حالا پیاز را به همراه فلفل دلمه ای درون قابلمه می ریزیم، سپس به قابلمه مقداری آب اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرار داده و اجازه می دهیم گوشت به مدت ۲ تا ۳ دقیقه درون آب جوش بماند تا کاملا پخته شود.در این مرحله پس از گذشت این زمان گوشت پخته شده را از قابلمه خارج می کنیم، سپس با چنگال ریش ریش می کنیم. در ادامه هویج را با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم، سپس یک تابه مناسب انتخاب می کنیم.حالا تابه را روی حرارت قرار می دهیم و کره را درون تابه اضافه می کنیم. در ادامه اجازه می دهیم کره ذوب شود، سپس پنیر موزارلا را به همراه پنیر گودا درون تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا پنیر ذوب شود.در این مرحله گوشت ریش ریش شده را به همراه هویج رنده شده درون تابه حاوی پنیر می ریزیم، سپس مخلوط می کنیم. در ادامه ترکیب گوشت را درون نان باگت می ریزیم، سپس گوجه فرنگی را می شوییم.حالا گوجه فرنگی را از وسط برش می زنیم، سپس به صورت نیم دایره های نازک خرد می کنیم. در ادامه خیارشور را می شوییم، سپس به صورت نواری خرد می کنیم. در ادامه خیار شور را به همراه گوجه درون نان باگت قرار می دهیم.در نهایت بسته به سلیقه می توانیم قارچ را خرد کنیم و به همراه کمی کره تفت دهیم تا آب ان کشیده شود، سپس درون نان ساندویچ قرار دهیم. در اخر این ساندویچ خوشمزه را به همراه سس دلخواه سرو می کنیم. نوش جان