رست بیف
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده4,179 کالری
6 تعداد نفرات
25 دقیقه برای آماده سازی
45 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده4,179 کالری
6 تعداد نفرات
25 دقیقه برای آماده سازی
45 دقیقه برای پختن
طرز تهیه رست بیف
رست بیف یک غذای کلاسیک است که نسل ها از آن لذت برده اند. این یک برش لطیف و خوش طعم گوشت گاو است که معمولاً در فر پخته می شود. رست بیف را می توان به صورت گرم یا سرد سرو کرد و اغلب در ساندویچ ها، سالادها و سایر ظروف استفاده می شود. در ادامه با آموزش طرز تهیه رست بیف با ما همراه باشید .
مواد مورد نیاز برای رست بیف
1000 گرم
200 گرم
100 گرم
1 تکه (متوسط)
100 گرم
2 قاشق غذاخوری (رنده شده)
2 عدد
3 عدد
5 عدد
1 عدد
1 عدد
7 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
مراحل آماده سازی رست بیف
1
پیازها را پوست گرفته و ریز خرد کنید. سیر را پوست بگیرید و له کنید. 4 روغن را در تابه داغ کنید و پیاز و سیر را سرخ کنید.
2
گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا غلیظ شود. نمک و فلفل را اضافه کنید. سوسیس، سالامی و ژامبون را در غذاساز چرخ کنید.
3
مخلوط سوسیس ، تخم مرغ، نمک، پنیر، نان خیس خورده و فشرده و نیمی از جعفری را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. 3 قاشق روغن باقی مانده را در تابه گرم کنید. گوشت را اضافه کنید و تفت دهید و مرتباً بچرخانید.
4
گوشت را در بشقاب سرو بگذارید و آن را به قطعات 1 سانتی متری برش دهید، دقت کنید که از یکدیگر جدا نشوند. مخلوطی که آماده کردید را بین برش ها بریزید و سس گوجه فرنگی را دور آن بریزید.
5
روی آن را با کاغذ روغنی بپوشانید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 35 دقیقه بپزید. کاغذ فر را بردارید و 10 دقیقه دیگر بپزید و سپس از فر خارج کرده و 10 دقیقه استراحت دهید.
6
در بشقاب سرو بچینید و باقی مانده جعفری را روی آن بپاشید. گرم سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
رست بیف