کباب با سس مخصوص
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده6,861 کالری
4 تعداد نفرات
60 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده6,861 کالری
4 تعداد نفرات
60 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن
مواد مورد نیاز برای کباب با سس مخصوص
600 گرم
1 عدد
1 عدد
1 عدد
1 دسته
8 عدد
یک مشت
2 عدد
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
مراحل آماده سازی کباب با سس مخصوص
1
هویج، ساقه کرفس، پیاز و سیر را خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید. برگ های جعفری و کرفس را با نخ ببندید و به صورت دسته ای به قابلمه اضافه کنید.
2
آب و نمک را اضافه کنید تا روی آن را بپوشاند و روی حرارت متوسط بپزید. وقتی آب شروع به جوشیدن کرد، کباب را اضافه کنید، درب آن را ببندید و حدود 60 دقیقه بپزید.
3
وقتی گوشت پخت، قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. گوشت را در یک ظرف قرار دهید و آن را نازک برش دهید.
4
پیاز ریز خرد شده را در کره تفت دهید، سرکه را اضافه کنید و 1 تا 2 دقیقه تفت دهید. سپس بگذارید خنک شود و به گوشت اضافه کنید
5
زرده ها را ۱۵ دقیقه بزنید تا کف کند. نمک و فلفل را اضافه کنید و مخلوط کنید.
6
آن را روی گوشت بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه بپزید تا قهوه ای طلایی شود.
7
در صورت تمایل با برگ نعنا تزیین کرده و داغ سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
کباب با سس مخصوص
کباب