رست بیف با پوره
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده2,075 کالری
6 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده2,075 کالری
6 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن
طرز تهیه رست بیف با پوره
ساندویچ رست بیف بهقدری لذیذ است که تمام چشمها را به هنر آشپزی شما خیره خواهد کرد؛ البته اگر راه و رسم واقعی و حرفهای و رستورانی آن را بلد باشید! ساندویچ رست بیف یکی از ساندویچهای فوق العاده لذیذ و پرطرفداری است که ایرانیان از گذشته آن را در منوهای اصلی ساندویچ فروشیها قرار میدادند. ریشه این غذا به انگلستان برمیگردد . به عبارتی رست بیف از تکههای گوشت گاو تهیه و آماده میشود. در ادامه با آموزش طرز تهیه رست بیف با پوره با ما همراه باشید
مواد مورد نیاز برای رست بیف با پوره
700 گرم
9 عدد (متوسط)
1 قاشق سوپ خوری
2 قاشق سوپ خوری
5 عدد (متوسط)
2 قاشق سوپ خوری
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
6 عدد (متوسط)
نصف لیوان آب خوری
مراحل آماده سازی رست بیف با پوره
1
ابتدا روی گوشت شکاف هایی ایجاد کنید. سیر را پوست بگیرید. در هر یک از شکاف ها، یک حبه سیر بگذارید و آن را فشار دهید.
2
روغن را در تابه داغ کنید و دو طرف گوشت را سرخ کنید. نمک، فلفل سیاه و آویشن بپاشید و سرکه اضافه کنید.
3
گوشت را به مدت 5 دقیقه دیگر روی حرارت متوسط بپزید و گهگاهی بچرخانید.
4
مارگارین را در تابه آب کنید و پیاز خرد شده را سرخ کنید. آرد را اضافه کرده و تفت دهید.
5
گوشت سرخ شده را به پیاز اضافه کنید. آب داغ را اضافه کنید و بپزید تا گوشت نرم شود.
6
سیب زمینی ها را آب پز کنید و پوره کنید. شیر و نمک را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
7
گوشت را در بشقاب سرو قرار دهید و آن را با پوره سیب زمینی تزئین کنید. کباب را برش بزنید و داغ سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
رست بیف با پوره
رست بیف