صفحه اصلی مواد غذایی سوجوک

سوجوک

کالری سوجوک چقدر است؟

غذاهای که میتونی با سوجوک درست کنی

سوجوک
سوجوک
(260 gr)
450 کالری

کالری سوجوک چقدر است؟

سوجوک که از گوشت قرمز و ادویه های مختلفی نظیر سیر و زیره و نمک و فلفل تهیه میشود در ترکیه بشوت محبوب و معروف است.ترک ها به زبان خودشان به این غذا سوجوخ میگویند. اما در سایر کشورها بدلیل سخت بودن تلفظ کلمه ‘خ’ سوجوک گفته میشود که در ایران هم به همین نام عرضه میشود.سوجوک در اصل کالباس هستش پس میشه بدون سرخ کردن اونو خورد، اما ازین محصول بعنوان سوسیس استفاده میشه که خب البته این نوعش بیشتر با ذائقه ما سازگاره. بهترین سوجوک، سوجوک دست ساز خانگی است و در ترکیه بسیار طرفدار دارد، اما به دلیل کمیاب بودن آن سوجوک کارخانه ای هم فروش بالایی دارد

کالری 100 گرم سوجوک 374.2 کالری است

طرز تهیه سوجوک

در ابتدا گوشت ها را با چربی مخلوط کنید تا بشکل گوشت همبرگری در بیاد و با ادویه های گفته شده به خوبی میکس کنید

سپس سیر خرد شده را به ان اضافی کنید

در اخر پوره فلفل قرمز را بهمراه سرکه سیب و نمک به مواد اولیه اضافی کنید و اجازه بدید بخوبی استراحت بکنه

بعد با دستگاه مخصوص تهیه سوسیس میتونید این مواد رو به شکل سنتی سوسیس در بیارید

بعد باید بزارید چند روز تا استراحت بکنه و طعمش جا بی افته و سپس استفاده کنید

 

کالری ارزش غذایی مواد غذایی سوجوک سوسیس کالباس
ماهی قزل آلا (دودی)
ماهی قزل آلا (دودی)
ماهی قزل آلا
ماهی قزل آلا
ماهی قزل آلا کبابی
ماهی قزل آلا کبابی
ریبی (پخته شده)
ریبی (پخته شده)
سوجوک
سوجوک
(260 gr)
450 کالری
جدول ارزش های غذایی
100 گرم
126 Porsiyon
کربوهیدرات (گرم)
15.04
4928.47
پروتئین (گرم)
3.59
1176.23
چربی (گرم)
12.46
4083.43
فیبر (گرم)
1.36
445.97
کلسترول (میلی گرم)
14.64
4795.8
سدیم (میلی گرم)
325.27
106557.75
پتاسیم (میلی گرم)
392.16
128471.4
کلسیم (میلی گرم)
78.15
25603.27
ویتامین آ (میلی گرم)
46.04
15084.01
ویتامین سی (میلی گرم)
6.16
2019.31
آهن
0.62
203.1

کالری سوجوک چقدر است؟

سوجوک که از گوشت قرمز و ادویه های مختلفی نظیر سیر و زیره و نمک و فلفل تهیه میشود در ترکیه بشوت محبوب و معروف است.ترک ها به زبان خودشان به این غذا سوجوخ میگویند. اما در سایر کشورها بدلیل سخت بودن تلفظ کلمه ‘خ’ سوجوک گفته میشود که در ایران هم به همین نام عرضه میشود.سوجوک در اصل کالباس هستش پس میشه بدون سرخ کردن اونو خورد، اما ازین محصول بعنوان سوسیس استفاده میشه که خب البته این نوعش بیشتر با ذائقه ما سازگاره. بهترین سوجوک، سوجوک دست ساز خانگی است و در ترکیه بسیار طرفدار دارد، اما به دلیل کمیاب بودن آن سوجوک کارخانه ای هم فروش بالایی دارد

کالری 100 گرم سوجوک 374.2 کالری است

طرز تهیه سوجوک

در ابتدا گوشت ها را با چربی مخلوط کنید تا بشکل گوشت همبرگری در بیاد و با ادویه های گفته شده به خوبی میکس کنید

سپس سیر خرد شده را به ان اضافی کنید

در اخر پوره فلفل قرمز را بهمراه سرکه سیب و نمک به مواد اولیه اضافی کنید و اجازه بدید بخوبی استراحت بکنه

بعد با دستگاه مخصوص تهیه سوسیس میتونید این مواد رو به شکل سنتی سوسیس در بیارید

بعد باید بزارید چند روز تا استراحت بکنه و طعمش جا بی افته و سپس استفاده کنید

 

کالری ارزش غذایی مواد غذایی سوجوک سوسیس کالباس
ماهی قزل آلا (دودی)
ماهی قزل آلا (دودی)
ماهی قزل آلا
ماهی قزل آلا
ماهی قزل آلا کبابی
ماهی قزل آلا کبابی
ریبی (پخته شده)
ریبی (پخته شده)