بورک ماکارونی
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده3,802 کالری
6 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده3,802 کالری
6 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن
طرز تهیه بورک ماکارونی
بورک از غذاهای محبوب کشور ترکیه است که با ترکیب چند مواد اولیه در یک قالب و یا به صورت رول کردن تهیه می شود. تهیه بورک ماکارونی زمان بر نیست و این بورک با انواع سس ها قابل سرو است. برای تهیه بورک ماکارونی می توانید از دستورالعمل های مختلفی استفاده کنید.در ادامه با آموزش طرز تهیه بورک ماکارونی با ما همراه باشید .
مواد مورد نیاز برای بورک ماکارونی
250 گرم
9 عدد
1 عدد
1 عدد
1 قاشق سوپ خوری
1 قاشق سوپ خوری (پر)
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 قاشف غذاخوری
1 عدد
8 برش (باریک)
1 عدد
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
مراحل آماده سازی بورک ماکارونی
1
ابتدا هویج و کدو سبز را بشویید و آن را به مکعب های کوچک خرد کنید و در آب نمک بجوشانید و آبکش کنید. پاستا را در آب نمک در حال جوش بجوشانید سپس آبکش کنید و بگذارید خنک شود.
2
کره را در تابه آب کنید و آرد را اضافه کنید و تفت دهید. شیر را کم کم اضافه کنید و مدام هم بزنید تا به قوام سس بشامل برسد. آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
3
پاستا و سبزیجات را در یک کاسه بریزید. برش های سوسیس، سس بشامل، 1 عدد تخم مرغ، پنیر چدار، نمک و فلفل را اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید.
4
4 ورقه خمیر هزارلا را با هم ترکیب کرده و در کف قالب قرار دهید. مخلوط پاستا را اضافه کنید. باقی مانده خمیر را با هم ترکیب کرده و روی آن را بپوشانید.
5
با برس زرده تخم مرغ ، کنجد و زیره سیاه بپاشید. در فر تنظیم شده روی 170 درجه بپزید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
بورک ماکارونی
بورک
ماکارانی