صفحه اصلی مواد غذایی تن ماهی

تن ماهی

کالری تن ماهی چقدر است؟

تن ماهی
تن ماهی
(260 gr)
450 کالری

کالری تن ماهی چقدر است؟

تن ماهی به عنوان منبع غنی از پروتئین از جمله مواد غذایی محبوب میان خانواده ها می باشد. در واقع تن ماهی یکی از انواع کنسرو ماهی ها است که شامل اقسام متنوعی از همه ماهی ها می شود. مصرف ماهی، حداقل دو بار در هفته توصیه می شود. از طرفی تمیز کردن و پخت ماهی کاری نسبتا زمان بر است در نتیجه جایگزین کردن تن ماهی و مصرف آن می تواند انتخاب بسیار خوبی باشد. در حال حاضر لفظ تن ماهی را به اشتباه به عنوان کنسرو ماهی بکار می برند. در حالیکه تن ماهی به انواع خاصی از ماهی تن اشاره دارد و کنسرو ماهی می تواند شامل هر نوع ماهی باشد. از جمله خوراک های محبوب در سراسر جهان می توان به کنسرو تن ماهی اشاره کرد. این کنسروها منبع غنی از پروتئین، اسیدهای چرب و انواع ویتامین ها می باشند.کنسروهای تن ماهی به دلیل مصرف سریع و آسان جایگزین مناسبی برای ماهی هستند. این کنسروها به لحاظ طعم، رنگ، بو و ارزش غذایی با یکدیگر متفاوت هستند. هوور، زردباله، گیدر و اسبک از جمله مرغوب ترین گونه های ماهی تن در آب های جنوب ایران می باشند که برای تولید کنسرو از آن ها استفاده می کنند. در کنسروهای تن ماهی معمولا از انواع روغن های زیتون، آفتابگردان و یا سویا استفاده می کنند

کالری 100 گرم تن ماهی 182 کالری است

خواص و فواید مصرف کنسرو تن ماهی

ماهی تن منبع غنی از انواع ویتامین ها نظیرآ، د، ب1، ب3 و ب6 می باشد. همچنین گوشت این ماهی حاوی مقادیر زیادی املاح معدنی مانند کلسیم، آهن، روی، پتاسیم، فسفر، سلنیوم و منیزیم است.گوشت ماهی تن شبیه به گوشت انواع ماهی ها دارای مقدار زیادی اسیدهای چرب امگا3 است که مصرف آن ها باعث کاهش التهابات و مشکلات پوستی می شود. همچنین اسیدهای چرب می توانند بدن را در برابر بیماری های مزمنی مانند بیماری های قلبی-عروقی، انواع سرطان ها و دیابت نوع دوم مقاوم کنند. وجود ویتامین ب6 در گوشت ماهی تن باعث کاهش سطح هموسیستئین خون می شود و در نتیجه از آسیب دیواره رگ ها جلوگیری می کند. انجمن قلب آمریکا برای بیماران مبتلا به تری گلیسرید بالا و فشار خون زیاد، مصرف دوبار در هفته ماهی های حاوی امگا3 را توصیه می کند. از طرفی وجود املاح زیاد در ماهی تن باعث بهبود عملکرد مغز و نیز افزایش سیستم ایمنی بدن می شود

کالری ارزش غذایی مواد غذایی تن ماهی ویتامین د ویتامین آ ویتامین ب6 ویتامین ب1 ویتامین 3 کلسیم آهن روی فسفر پتاسیم منیزیم
ماهی قزل آلا
ماهی قزل آلا
ماهی قزل آلا کبابی
ماهی قزل آلا کبابی
ریبی (پخته شده)
ریبی (پخته شده)
گوشت هشت پا (اختاپوس)
گوشت هشت پا (اختاپوس)
تن ماهی
تن ماهی
(260 gr)
450 کالری
جدول ارزش های غذایی
100 گرم
126 Porsiyon
کربوهیدرات (گرم)
15.04
4928.47
پروتئین (گرم)
3.59
1176.23
چربی (گرم)
12.46
4083.43
فیبر (گرم)
1.36
445.97
کلسترول (میلی گرم)
14.64
4795.8
سدیم (میلی گرم)
325.27
106557.75
پتاسیم (میلی گرم)
392.16
128471.4
کلسیم (میلی گرم)
78.15
25603.27
ویتامین آ (میلی گرم)
46.04
15084.01
ویتامین سی (میلی گرم)
6.16
2019.31
آهن
0.62
203.1

کالری تن ماهی چقدر است؟

تن ماهی به عنوان منبع غنی از پروتئین از جمله مواد غذایی محبوب میان خانواده ها می باشد. در واقع تن ماهی یکی از انواع کنسرو ماهی ها است که شامل اقسام متنوعی از همه ماهی ها می شود. مصرف ماهی، حداقل دو بار در هفته توصیه می شود. از طرفی تمیز کردن و پخت ماهی کاری نسبتا زمان بر است در نتیجه جایگزین کردن تن ماهی و مصرف آن می تواند انتخاب بسیار خوبی باشد. در حال حاضر لفظ تن ماهی را به اشتباه به عنوان کنسرو ماهی بکار می برند. در حالیکه تن ماهی به انواع خاصی از ماهی تن اشاره دارد و کنسرو ماهی می تواند شامل هر نوع ماهی باشد. از جمله خوراک های محبوب در سراسر جهان می توان به کنسرو تن ماهی اشاره کرد. این کنسروها منبع غنی از پروتئین، اسیدهای چرب و انواع ویتامین ها می باشند.کنسروهای تن ماهی به دلیل مصرف سریع و آسان جایگزین مناسبی برای ماهی هستند. این کنسروها به لحاظ طعم، رنگ، بو و ارزش غذایی با یکدیگر متفاوت هستند. هوور، زردباله، گیدر و اسبک از جمله مرغوب ترین گونه های ماهی تن در آب های جنوب ایران می باشند که برای تولید کنسرو از آن ها استفاده می کنند. در کنسروهای تن ماهی معمولا از انواع روغن های زیتون، آفتابگردان و یا سویا استفاده می کنند

کالری 100 گرم تن ماهی 182 کالری است

خواص و فواید مصرف کنسرو تن ماهی

ماهی تن منبع غنی از انواع ویتامین ها نظیرآ، د، ب1، ب3 و ب6 می باشد. همچنین گوشت این ماهی حاوی مقادیر زیادی املاح معدنی مانند کلسیم، آهن، روی، پتاسیم، فسفر، سلنیوم و منیزیم است.گوشت ماهی تن شبیه به گوشت انواع ماهی ها دارای مقدار زیادی اسیدهای چرب امگا3 است که مصرف آن ها باعث کاهش التهابات و مشکلات پوستی می شود. همچنین اسیدهای چرب می توانند بدن را در برابر بیماری های مزمنی مانند بیماری های قلبی-عروقی، انواع سرطان ها و دیابت نوع دوم مقاوم کنند. وجود ویتامین ب6 در گوشت ماهی تن باعث کاهش سطح هموسیستئین خون می شود و در نتیجه از آسیب دیواره رگ ها جلوگیری می کند. انجمن قلب آمریکا برای بیماران مبتلا به تری گلیسرید بالا و فشار خون زیاد، مصرف دوبار در هفته ماهی های حاوی امگا3 را توصیه می کند. از طرفی وجود املاح زیاد در ماهی تن باعث بهبود عملکرد مغز و نیز افزایش سیستم ایمنی بدن می شود

کالری ارزش غذایی مواد غذایی تن ماهی ویتامین د ویتامین آ ویتامین ب6 ویتامین ب1 ویتامین 3 کلسیم آهن روی فسفر پتاسیم منیزیم
ماهی قزل آلا
ماهی قزل آلا
ماهی قزل آلا کبابی
ماهی قزل آلا کبابی
ریبی (پخته شده)
ریبی (پخته شده)
گوشت هشت پا (اختاپوس)
گوشت هشت پا (اختاپوس)