سس پستو
کالری سس پستو چقدر است؟
سس پستو محبوبترین سس سبز در جهان است. این سس یکی از با اصالتترین سسهای دنیا است که بنابر تاریخچه اش، دستور پخت آن به اواسط قرن نوزدهم بر میگردد. اما این یک سنت باستانی است که تا به امروز منجر به تولد یکی از محبوبترین چاشنی ها در جهان شده، و از منطقه لیگوریا در شمال غربی ایتالیا منشا میگیرد.پستو صدها ترکیب متفاوت دارد. اما سس پستو معمولا ترکیبی از ریحان، دانههای کاج، پنیر پارمسان، سیر تازه، روغن زیتون، فلفل سیاه تازه و نمک است. با توجه به عطر پر طراوت ریحان، طعم عالی سیر تازه همراه با پنیر و چربی دانههای کاج، در کنار حجمی دلپذیر از روغن زیتون، طعم عجیب و بینظیری را در این سس میتوان حس کرد. از زمان گذشته تا به الان این سس محبوبیت فراوانی داشته است. در زمان باستان برای تهیه سس پستو مواد مورد نیاز را در هاون مرمری میریختند و این سس را با کوبیدن همین ترکیبات با یکدیگر فراهم میکردند.سس پستو یک چاشنی خارق العاده در کنار غذا است که به سادگی تهیه میشود. اگر میخواهی سس پستو را به صورت سنتی درست کنید میتوانید آن را در هاون بکوبید و سس را تهیه کنید، اما این کار کمی خسته کننده و پر زحمت است بنابر این میتوانید از غذا ساز و یا مخلوط کن استفاده کنید
کالری 100 گرم سس پستو 457.11 کالری است
طرز تهیه سس پستو
در ابتدا شما میتوانید دانه های کاج را روی سینی به مدت پنج تا ده دقیقه در فر قرار دهید و اجازه دهید تا در دمای 200 درجه سانتی گراد طلایی رنگ شود.اکر فر ندارید میتوانید دانه های کاج را در تابه ای بر روی حرارت بسیار ملایم تفت دهید و هنگامی که دانه های کاج طلایی رنگ شدند از روی حرارت کنار بگذارید تا خنک شوند.توجه داشته باشید هنگامی که دانههای کاج را از روی حرارت برداشتید آن را درون ظرف دیگری بریزید زیرا اگر در همان تابه بگزارید ممکن است دانه ی کاج شما بسوز و در طعم سس شما تاثیر بگزارد.در صورتی که دانه کاج نداشتید میتوانید از گردو استفاده کنید.برای استفاده از ریحان به برگهای تازه و پر طراوت احتیاج دارید، هر چقدر ریحان شما تازه تر باشد، کیفیت سس شما بیشتر است. زمانی که میخواهید برگ ریحان را بشوئید آن را با آب سرد شست و شو دهید و برگ ریحان را به مدت 3 الی 5 دقیقه درون ظرفی پر از یخ قرار دهید. ریحانها را بر روی یک دستمال تمیز پهن کنید تا آب آنها کامل گرفته شود.از آنجایی که ممکن است برگ ریحان هنگام تماس با تیغه غذاساز اکسید شود و رنگ تیره و طعم تلخی پیدا کند، قبل استفاده از غذاساز تیغه آن را درون فریزر بگزارید، این کار هم باعث تند تر شدن تیغه و هم داغ نکردن سریع آن هنگام تهیه سس میشود. برگ ریحان را به همراه پنیرپارمسان، حبه های سیر و دانه های کاج داخل غذاساز بریزید و دور دستگاه را روی دور کند بگذارید که مواد داغ نشود و هر چندثانیه یکبار دستگاه را متوقف کنید. سپس نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه مواد را مخلوط کنید. در اخر روغن زیتون را به مواد اضافه کنید و 5 دقیقه زمان دهید تا مواد بافت خامه ای پیدا کند و غلیظ شود.اگر سس شما بسیار غلیظ بود میتوانید از یک قاشق غذاخوری آب استفاده کنید. سس پستو شما آماده سرو است
سس پستو
جدول ارزش های غذایی
100 گرم |
126 Porsiyon |
|
|---|---|---|
| کربوهیدرات (گرم) | 15.04 |
4928.47 |
| پروتئین (گرم) | 3.59 |
1176.23 |
| چربی (گرم) | 12.46 |
4083.43 |
| فیبر (گرم) | 1.36 |
445.97 |
| کلسترول (میلی گرم) | 14.64 |
4795.8 |
| سدیم (میلی گرم) | 325.27 |
106557.75 |
| پتاسیم (میلی گرم) | 392.16 |
128471.4 |
| کلسیم (میلی گرم) | 78.15 |
25603.27 |
| ویتامین آ (میلی گرم) | 46.04 |
15084.01 |
| ویتامین سی (میلی گرم) | 6.16 |
2019.31 |
| آهن | 0.62 |
203.1 |
کالری سس پستو چقدر است؟
سس پستو محبوبترین سس سبز در جهان است. این سس یکی از با اصالتترین سسهای دنیا است که بنابر تاریخچه اش، دستور پخت آن به اواسط قرن نوزدهم بر میگردد. اما این یک سنت باستانی است که تا به امروز منجر به تولد یکی از محبوبترین چاشنی ها در جهان شده، و از منطقه لیگوریا در شمال غربی ایتالیا منشا میگیرد.پستو صدها ترکیب متفاوت دارد. اما سس پستو معمولا ترکیبی از ریحان، دانههای کاج، پنیر پارمسان، سیر تازه، روغن زیتون، فلفل سیاه تازه و نمک است. با توجه به عطر پر طراوت ریحان، طعم عالی سیر تازه همراه با پنیر و چربی دانههای کاج، در کنار حجمی دلپذیر از روغن زیتون، طعم عجیب و بینظیری را در این سس میتوان حس کرد. از زمان گذشته تا به الان این سس محبوبیت فراوانی داشته است. در زمان باستان برای تهیه سس پستو مواد مورد نیاز را در هاون مرمری میریختند و این سس را با کوبیدن همین ترکیبات با یکدیگر فراهم میکردند.سس پستو یک چاشنی خارق العاده در کنار غذا است که به سادگی تهیه میشود. اگر میخواهی سس پستو را به صورت سنتی درست کنید میتوانید آن را در هاون بکوبید و سس را تهیه کنید، اما این کار کمی خسته کننده و پر زحمت است بنابر این میتوانید از غذا ساز و یا مخلوط کن استفاده کنید
کالری 100 گرم سس پستو 457.11 کالری است
طرز تهیه سس پستو
در ابتدا شما میتوانید دانه های کاج را روی سینی به مدت پنج تا ده دقیقه در فر قرار دهید و اجازه دهید تا در دمای 200 درجه سانتی گراد طلایی رنگ شود.اکر فر ندارید میتوانید دانه های کاج را در تابه ای بر روی حرارت بسیار ملایم تفت دهید و هنگامی که دانه های کاج طلایی رنگ شدند از روی حرارت کنار بگذارید تا خنک شوند.توجه داشته باشید هنگامی که دانههای کاج را از روی حرارت برداشتید آن را درون ظرف دیگری بریزید زیرا اگر در همان تابه بگزارید ممکن است دانه ی کاج شما بسوز و در طعم سس شما تاثیر بگزارد.در صورتی که دانه کاج نداشتید میتوانید از گردو استفاده کنید.برای استفاده از ریحان به برگهای تازه و پر طراوت احتیاج دارید، هر چقدر ریحان شما تازه تر باشد، کیفیت سس شما بیشتر است. زمانی که میخواهید برگ ریحان را بشوئید آن را با آب سرد شست و شو دهید و برگ ریحان را به مدت 3 الی 5 دقیقه درون ظرفی پر از یخ قرار دهید. ریحانها را بر روی یک دستمال تمیز پهن کنید تا آب آنها کامل گرفته شود.از آنجایی که ممکن است برگ ریحان هنگام تماس با تیغه غذاساز اکسید شود و رنگ تیره و طعم تلخی پیدا کند، قبل استفاده از غذاساز تیغه آن را درون فریزر بگزارید، این کار هم باعث تند تر شدن تیغه و هم داغ نکردن سریع آن هنگام تهیه سس میشود. برگ ریحان را به همراه پنیرپارمسان، حبه های سیر و دانه های کاج داخل غذاساز بریزید و دور دستگاه را روی دور کند بگذارید که مواد داغ نشود و هر چندثانیه یکبار دستگاه را متوقف کنید. سپس نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه مواد را مخلوط کنید. در اخر روغن زیتون را به مواد اضافه کنید و 5 دقیقه زمان دهید تا مواد بافت خامه ای پیدا کند و غلیظ شود.اگر سس شما بسیار غلیظ بود میتوانید از یک قاشق غذاخوری آب استفاده کنید. سس پستو شما آماده سرو است