سیب زمینی با سس پستو
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده1,529 کالری
6 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده1,529 کالری
6 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن
طرز تهیه سیب زمینی با سس پستو
در زندگی شلوغ امروز رسپیهای آسان، طرفداران زیادی پیدا کردهاند به ویژه برای کسانی که میخواهند غذای خانگی بخورند اما وقتش را ندارند. سیب زمینی تنوری با سس پستو یک غذای ساده و بسیار خوشمزه است! در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه این غذای خوشمزه را آموزش دهیم
مواد مورد نیاز برای سیب زمینی با سس پستو
10 عدد(کوچک)
3 قاشق سوپ خوری
1 قاشق دسر (5 گرم)
1 قاشق چای خوری
5 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 عدد (متوسط)
مراحل آماده سازی سیب زمینی با سس پستو
1
سیب زمینی ها را بشویید سپس در قابلمه بریزید و آب اضافه کنید
2
نمک و فلفل را اضافه کنید بپزید تا سیب زمینی ها نرم شوند
3
سیب زمینی ها را آبکش کنید و 2 یا 4 قسمت کنید . آن را با سس پستو در یک کاسه مخلوط کنید
4
فلفل قرمز تفت داده شده را روی آن بپاشید.
توضیحات
پستوی خوش رنگ و خوش طعم، نوعی طعم تازه گیاهی را به غذاها اضافه میکند و تقریباً طعم هر غذایی را بهبود میدهد. جای تعجب نیست که چرا این سس اینقدر در آشپزی ایتالیایی محبوب است! اگر یک بار این رسپی آسان سیب زمینی تنوری دو ماده ای در فر درست کنید خیلی زود به برنامه غذایی خانوادهتان تبدیل خواهد شد، به طوری که همه اعضاء خانواده برای خوردنش انتظار خواهند کشید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
سیب زمینی با سس پستو
سیب زمینی
سس پستو