صفحه اصلی مواد غذایی خامه فرم گرفته

خامه فرم گرفته

کالری خامه فرم گرفته چقدر است؟

غذاهای که میتونی با خامه فرم گرفته درست کنی

خامه فرم گرفته
خامه فرم گرفته
(260 gr)
450 کالری

کالری خامه فرم گرفته چقدر است؟

برای درست کردن انواع شیرینی خانگی، انواع شیرینی رولت، کیک تولد، کیک خامه‌ای و دسرهای مختلف به خامه فرم گرفته قنادی نیاز دارید. خامه قنادی به خامه‌های شیرین با چربی بالای ۳۰ درصد گفته می‌شود که در مغازه‌های لوازم قنادی و هایپرمارکت‌ها به صورت خامه آماده برای کیک موجود است

کالری 100 گرم خامه فرم گرفته 257 کالری است

طرز تهیه خامه فرم گرفته

برای طریقه فرم دادن خامه قنادی ابتدا باید آن را در محیطی سرد و خنک فرم بدهید. یادتان باشد اگر آشپزخانه گرم باشد یا کتری و غذا روی گاز و شعله گاز روشن باشد خامه فرم نمی‌گیرد و شل می‌شود.هر مقدار خامه نیاز دارید به اندازه مصرف، خامه را چند ساعت قبل از فریزر بیرون بیاورید و در یخچال بگذارید تا یخش باز و نرم شود. خامه فقط باید نرم شود اما نباید گرم باشد. پس خامه را به شکل سرد باید فرم بدهید.بهتر است اندازه کاسه مناسب با مقدار خامه و پره‌های همزن شما باشد. به این ترتیب چرخش پره‌های همزن به همه جای خامه یک اندازه است و خامه خوب فرم می‌گیرد. یک فوت کوزه‌گیری عالی در طرز آماده سازی خامه قنادی و فرم گرفتن خامه قنادی در منزل این است که به مدت ۵ دقیقه پره‌های همزن را در فریزر بگذارید تا سرد شوند و کار فرم دادن خامه قنادی را بهتر پیش ببرند.برای فرم گرفتن خامه قنادی و طرز تهیه خامه ابتدا باید خامه را به مدت ۲ دقیقه با دور کند همزن برقی هم بزنید تا یکدست و کمی سنگین شود. سپس با دور تند تا جایی خامه را هم بزنید که فرم بگیرد. خامه را فقط در یک جهت هم بزنید.معمولا در این مرحله بعد از ۵ دقیقه هم زدن خامه قنادی شبیه خامه فرم گرفته می‌شود اما این فرم‌دهی اصلی نیست و کاذب است چون نمی‌توانید با این خامه ماسوره بزنید.فرم خامه باید به گونه‌ای شود که دیگر پره‌های همزن نتوانند بچرخند و وضعیت خامه به گونه‌ای باشد که انگار دور پره‌های همزن پیچ خورده است. پس تا رسیدن به این مرحله زدن خامه قنادی را ادامه بدهید. زمانی که خامه را فرم می‌دهید در دقایق اولیه براق است و سپس مات می‌شود پس نگران این مسئله نشوید.بعد از فرم گرفتن خامه قنادی دیگر نباید آن را هم بزنید چون به اصطلاح «کره» می‌شود و دیگر نمی‌توانید آن را هم بزنید

کالری ارزش غذایی مواد غذایی خامه فرم گرفته خامه کیک
پنیر ماسکارپونه تمشک
پنیر ماسکارپونه تمشک
پنیر فتا کم چرب
پنیر فتا کم چرب
ماست (چکیده کم چرب)
ماست (چکیده کم چرب)
خامه فرم گرفته
خامه فرم گرفته
(260 gr)
450 کالری
جدول ارزش های غذایی
100 گرم
126 Porsiyon
کربوهیدرات (گرم)
15.04
4928.47
پروتئین (گرم)
3.59
1176.23
چربی (گرم)
12.46
4083.43
فیبر (گرم)
1.36
445.97
کلسترول (میلی گرم)
14.64
4795.8
سدیم (میلی گرم)
325.27
106557.75
پتاسیم (میلی گرم)
392.16
128471.4
کلسیم (میلی گرم)
78.15
25603.27
ویتامین آ (میلی گرم)
46.04
15084.01
ویتامین سی (میلی گرم)
6.16
2019.31
آهن
0.62
203.1

کالری خامه فرم گرفته چقدر است؟

برای درست کردن انواع شیرینی خانگی، انواع شیرینی رولت، کیک تولد، کیک خامه‌ای و دسرهای مختلف به خامه فرم گرفته قنادی نیاز دارید. خامه قنادی به خامه‌های شیرین با چربی بالای ۳۰ درصد گفته می‌شود که در مغازه‌های لوازم قنادی و هایپرمارکت‌ها به صورت خامه آماده برای کیک موجود است

کالری 100 گرم خامه فرم گرفته 257 کالری است

طرز تهیه خامه فرم گرفته

برای طریقه فرم دادن خامه قنادی ابتدا باید آن را در محیطی سرد و خنک فرم بدهید. یادتان باشد اگر آشپزخانه گرم باشد یا کتری و غذا روی گاز و شعله گاز روشن باشد خامه فرم نمی‌گیرد و شل می‌شود.هر مقدار خامه نیاز دارید به اندازه مصرف، خامه را چند ساعت قبل از فریزر بیرون بیاورید و در یخچال بگذارید تا یخش باز و نرم شود. خامه فقط باید نرم شود اما نباید گرم باشد. پس خامه را به شکل سرد باید فرم بدهید.بهتر است اندازه کاسه مناسب با مقدار خامه و پره‌های همزن شما باشد. به این ترتیب چرخش پره‌های همزن به همه جای خامه یک اندازه است و خامه خوب فرم می‌گیرد. یک فوت کوزه‌گیری عالی در طرز آماده سازی خامه قنادی و فرم گرفتن خامه قنادی در منزل این است که به مدت ۵ دقیقه پره‌های همزن را در فریزر بگذارید تا سرد شوند و کار فرم دادن خامه قنادی را بهتر پیش ببرند.برای فرم گرفتن خامه قنادی و طرز تهیه خامه ابتدا باید خامه را به مدت ۲ دقیقه با دور کند همزن برقی هم بزنید تا یکدست و کمی سنگین شود. سپس با دور تند تا جایی خامه را هم بزنید که فرم بگیرد. خامه را فقط در یک جهت هم بزنید.معمولا در این مرحله بعد از ۵ دقیقه هم زدن خامه قنادی شبیه خامه فرم گرفته می‌شود اما این فرم‌دهی اصلی نیست و کاذب است چون نمی‌توانید با این خامه ماسوره بزنید.فرم خامه باید به گونه‌ای شود که دیگر پره‌های همزن نتوانند بچرخند و وضعیت خامه به گونه‌ای باشد که انگار دور پره‌های همزن پیچ خورده است. پس تا رسیدن به این مرحله زدن خامه قنادی را ادامه بدهید. زمانی که خامه را فرم می‌دهید در دقایق اولیه براق است و سپس مات می‌شود پس نگران این مسئله نشوید.بعد از فرم گرفتن خامه قنادی دیگر نباید آن را هم بزنید چون به اصطلاح «کره» می‌شود و دیگر نمی‌توانید آن را هم بزنید

کالری ارزش غذایی مواد غذایی خامه فرم گرفته خامه کیک
پنیر ماسکارپونه تمشک
پنیر ماسکارپونه تمشک
پنیر فتا کم چرب
پنیر فتا کم چرب
ماست (چکیده کم چرب)
ماست (چکیده کم چرب)