سوپ برش

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

909 کالری
5 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

909 کالری
5 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

طرز تهیه سوپ برش

سوپ برش، یکی از انواع سوپ ساده و خوشمزه برای هوای سرد زمستانی است. سوپ برش یکی از مقوی ترین سوپ است که مدل بدون گوشت آن انتخاب خوبی برای گیاهخواران هم محسوب می‌شود.  با ما همراه باشید تا طرز تهیه سوپ برش را آموزش دهیم

مواد مورد نیاز برای سوپ برش

4 عدد (بزرگ)
2 عدد (متوسط)
2 دسته
2 دسته
یک و نیم لیوان آب خوری
5 قاشق سوپ خوری

مراحل آماده سازی سوپ برش

1
تمام سبزیجات (از جمله جعفری و شوید) را در قابلمه سوپ تان بریزید و آب گوشت را اضافه کنید. روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و بگذارید بجوشد.
2
وقتی سبزیجات تقریباً آماده شدند، نمک را اضافه کنید. (کم و بیش بسته به سلیقه شما).
3
وقتی سبزیجات پخته شد، 2 فنجان آب گوجه فرنگی (به میزان ذائقه ) اضافه کنید.
4
یک پیمانه آب مرغ را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید بجوشد. نمک را به مزه اضافه کنید.
5
در آخر، 1 فنجان خامه فرم گرفته اضافه کنید و سوپ آماده است.

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
سوپ برش سوپ چغندر