بیسکویت
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده3,574 کالری
12 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
10 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده3,574 کالری
12 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
10 دقیقه برای پختن
طرز تهیه بیسکویت
اغلب ما کوکیها و بیسکویتها را دوست داریم چون شیرین هستند، حمل آسانی دارند، برای میانوعدهها مناسب هستند در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه بیسکوییت را آموزش دهیم
مواد مورد نیاز برای بیسکویت
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
100 گرم
1 بسته
1 قاشق چای خوری
1 عدد
3 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 قاشق چای خوری
مراحل آماده سازی بیسکویت
1
شکر و آب را در تابه بریزید و با حرارت زیاد تفت دهید و صبر کنید تا به رنگ کاراملی در بیاید.
2
وقتی رنگ کاراملی گرفت کره را اضافه کرده و به مدت 1-2 دقیقه هم بزنید سپس از روی اجاق بردارید.
3
بگذارید خنک شود. وقتی خنک شد، تخم مرغ زده شده را اضافه کنید و سریع مخلوط کنید.
4
سپس نمک، دارچین و وانیل را اضافه کرده و مخلوط کنید. آرد را کم کم اضافه کنید،سپس جوش شیرین را اضافه کنید، مخلوط کنید،خمیر را 15-20 دقیقه در یخچال بگذارید.
5
سپس خمیر را روی سینی پخش کنید و آن را صاف کنید. خمیر نباید ضخیم باشد .
6
در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 12 تا 15 دقیقه بپزید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
بیسکویت