کیک کره بادام زمینی
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده4,533 کالری
10 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده4,533 کالری
10 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن
طرز تهیه کیک کره بادام زمینی
کیک کره بادام زمینی یک کیک سریع و ساده با یک بافت اسفنجی و ابری می باشد که مزه بادام زمینی در آن بسیار خوشایند است. این کیک علاوه بر طعم خوب، سرشار از انرژی است و میتواند یک میانوعده مناسب برای شما و خانوادهتان باشد. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه کیک بادام زمینی را آموزش دهیم
مواد مورد نیاز برای کیک کره بادام زمینی
3 عدد (متوسط)
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
3 قاشق سوپ خوری
200 گرم
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
یک بسته
مراحل آماده سازی کیک کره بادام زمینی
1
تخم مرغ و شکر را با همزن بزنید تا کرم رنگ شود
2
شیر و روغن را اضافه کنید و هم بزنید
3
سپس کره بادام زمینی را اضافه کنید و خوب هم بزنید
4
آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید
5
سپس آرد را در سه مرحله به مواد اضافه کرده و هم بزنید
6
در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بپزید .نوش جان
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
کیک کره بادام زمینی
کیک
بادام زمینی
کره بادام زمینی