حلوا یک شیرینی معروف و همه پسند ایرانی ست. اگر گشتی در دنیای اینترنت یا در کتب آشپزی بزنید، با دستورالعملهای متفاوتی از حلوا مواجه میشوید. گاهی حلوا به عنوان شیرینی و گاهی به عنوان دسر سرو میشود. حتی در برخی از مواقع حلوا در کنار یک غذا یا شیرینی دیگر نیز طبخ شده و مصرف میشود. حلوای شیر یکی از بهترین انواع حلوا است که طرفداران بسیاری دارد. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه حلوا شیر را آموزش دهیم
حلوای شیر
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده1,196 کالری
4 تعداد نفرات
25 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده1,196 کالری
4 تعداد نفرات
25 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن
طرز تهیه حلوای شیر
مواد مورد نیاز برای حلوای شیر
3 لیوان
1 جام (معمولی)
8 قاشق سوپ خوری
2 قاشق سوپ خوری
1 عدد
1 عدد
یک مشت
مراحل آماده سازی حلوای شیر
1
کره را ذوب کرده و آرد را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی آن از بین برود.
2
یک لیوان شیر را به آرامی اضافه کنید و خیلی سریع هم بزنید.
3
خوب هم بزنید تا مخلوطی یکدست به دست آید
4
شیر باقیمانده، پوست پرتقال و دارچین را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا بپزد وغلیظ شود.
5
وقتی غلیظ شد پوست پرتقال و دارچین را بردارید، مخلوط را به 4 قسمت تقسیم کنید
6
آنها را در طبقه بالای فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه روی گریل قرار دهید و بپزید تا رویه ها به میزان دلخواه قهوه ای شوند.
7
هنگام سرو، فندق را روی آن بپاشید.نوش جان
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
حلوای شیر
حلوا
شیر