کوکی تمشک

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

3,625 کالری
10 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

3,625 کالری
10 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن

مواد مورد نیاز برای کوکی تمشک

100 گرم
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 قاشق چای خوری
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)

مراحل آماده سازی کوکی تمشک

1
ابتدا کره و شکر را با همزن بزنید تا شکر کاملا حل شود.
2
سپس تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید
3
پوست لیمو ، بکینگ پودر و آرد را کم کم به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید
4
در آخر تمشک را اضافه کرده و مخلوط کنید
5
اگر از تمشک تازه استفاده می کنید، آن را به مدت 20 دقیقه در یخچال نگهداری کنید.
6
مواد را در اندازه های کوچک روی سینی که با کاغذ مومی پوشانده شده قرار دهید.
7
در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه بپزید تا کمی پف کنند .نوش جان

توضیحات

غنی بودن تمشک ها از فیبر، به حفظ سلامت قلب کمک می کنند. یک فنجان تمشک حاوی 8 گرم فیبر است. یک دلیل دیگر که تمشک برای قلب عالی است، آنتوسیانین ها است. داده های تحقیقاتی نشان می دهند که مصرف 0.2 میلی گرم آنتوسیانین در روز می تواند به طور قابل توجهی خطر ابتلا به بیماری های قلبی را در زنان یائسه کاهش دهد. این ترکیب ها نقش محوری در کاهش آسیب اکسیداتیو و التهاب مرتبط با بیماری های قلبی عروقی ایفا می کنند.

در حقیقت، تمشک حاوی سایر پلی فنول های زیست فعال است که به کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی کمک می کند. تمشک همچنین اثرات دیگری بر روی رگ های خونی و پلاکت ها در قلب سالم دارد.

تمشک همچنین برای گسترش شریان ها، که به وجود جریان خون به نرمی کمک می کند و از تجمع پلاک جلوگیری می کند، کمک می کند. مانع تشکیل لخته های خونی می شود. همچنین شامل سالیسیلیک اسید هستند که دارای خواص محافظت کننده قلبی مشابه آسپرین می باشد. ویتامین ث یک ترکیب دیگر در تمشک است که برای کمک به بیماری قلبی شناخته می شود، زیرا از تشکیل پلاک جلوگیری می کند.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
کوکی تمشک کوکی تمشک