کوفته مرغ و بلغور
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده3,016 کالری
6 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده3,016 کالری
6 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن
طرز تهیه کوفته مرغ و بلغور
کوفته یکی از غذاهای اصیل ایرانی و ترکی است که با روش های مختلف و مواد مختلف تهیه می شود. یکی از این کوفته ها، کوفته مرغ و بلغور است. بلغور از برنج ارزان تر است و طعم خوبی دارد. همچنین در مواردی می تواند خاصیت بیشتری نسبت به نان و برنج داشته باشد. این کوفته ها چون ساده هستند و مغز داخل آن ها وجود ندارد، کوچک تهیه می شود که راحت تر پخته شود.
مواد مورد نیاز برای کوفته مرغ و بلغور
1000 گرم
نصف لیوان
نصف لیوان
1 عدد
1 عدد (متوسط)
1 قاشق سوپ خوری
1 قاشق سوپ خوری
1 قاشق دسر (5 گرم)
مراحل آماده سازی کوفته مرغ و بلغور
1
ابتدا گوشت مرغ را چرخ کنید
2
سپس در یک کاسه ، همه مواد را با هم ورز دهید. اجازه دهید حدود 30 دقیقه بماند تا استراحت کنید
3
فر را با دمای 190 درجه گرم کنید. کوفته ها را با استفاده از یک قاشق بستنی شکل دهید. کوفته ها را روی سینی فر پوشانده شده با کاغذ پخت قرار دهید.
4
کوفته ها را حدود 30 دقیقه یا تا زمانی که بیرون آن قهوه ای شود بپزید.نوش جان
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
کوفته مرغ و بلغور
کوفته
مرغ
بلغور