صفحه اصلی دستور غذا کراکر بادام

کراکر بادام

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

1,173 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
10 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

1,173 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
10 دقیقه برای پختن

مواد مورد نیاز برای کراکر بادام

1 عدد (بزرگ)
5 برش (باریک)
1 نوک چاقو

مراحل آماده سازی کراکر بادام

1
فر خود را از قبل با دمای 180 درجه گرم کنید.
2
آرد، تخم مرغ، پنیر و نمک را با چنگال مخلوط کنید و هم بزنید تا خمیر یکدست شود. اگر خمیر خیلی خشک است که به هم نمی چسبد، در صورت نیاز هر بار 1 قاشق غذاخوری آب اضافه کنید و ورز دهید.
3
خمیر را به شکل مستطیل باز کنید و به صورت مربع برش دهید، خیلی عمیق نبرید. بعد از پخت به راحتی جدا می شود.
4
تکه هایی را که بریده اید روی سینی فر قرار دهید. برای تزئین روی خمیر نمک و فلفل بپاشید.
5
کراکرها را به مدت 12 تا 14 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند بپزید.
6
اجازه دهید کراکرها روی ورقه پخت خنک شوند، سپس آنها را کاملا از هم جدا کنید. می توانید تا چند روز در ظرف در بسته نگهداری کنید.

توضیحات

کراکر بادام جزو کیک و شیرینی و شیرینی خشک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
کراکر بادام را می توانید در وعده میان وعده یا دسر سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
کراکر بادام کراکر بادام آرد بادام