کیک پوندی

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

4,056 کالری
8 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
45 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

4,056 کالری
8 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
45 دقیقه برای پختن

طرز تهیه کیک پوندی

کیک پوندی یا پاند کیک ، یک کیک کره ای انگلیسی است که از چهار ماده اولیه یعنی آرد ، کره ، تخم مرغ و شکر استفاده می شود برای خوشمزه تر شدن این کیک میتوانید از مغز گردو و میوه های خشک استفاده کنید. برای یاد گرفتن طرز تهیه این میان وعده بسیار مناسب و کامل با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز برای کیک پوندی

250 گرم
250 گرم
250 گرم
250 گرم
10 گرم

مراحل آماده سازی کیک پوندی

1
همه مواد را در دمای اتاق نگهداری کنید.
2
کره را داخل کاسه بریزید و با همزن به آرامی هم بزنید تا یکدست و کرم رنگ شود.
3
شکر را اضافه کنید؛ مخلوط را با سرعت متوسط تقریباً 8 تا 10 دقیقه ​​هم بزنید تا مخلوط سبک و پفکی شود.
4
تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید. بعد از هر بار اضافه کردن تخم مرغ ها را با همزن بزنید تا زمانی که تخم مرغ ها جذب شوند.
5
وقتی حدود نیمی از تخم‌مرغ‌ها خامه‌ای شد، کمی آرد اضافه می‌کنیم تا از سفت شدن آن‌ها جلوگیری شود.
6
سپس تخم مرغ ها را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا سبک و پفکی شود. این مرحله حدود 5 دقیقه طول خواهد کشید.
7
آرد و بکینگ پودر را مخلوط کنید. آن را به آرامی به مخلوط اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
8
فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید.
9
قالب کیک را چرب کرده و مخلوط کیک را در قالب بریزید.
10
کیک را در فر قرار دهید و به مدت 45 تا 60 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی شود بپزید.
11
بگذارید کمی در قالب خنک شود، سپس روی توری خنک کننده قرار دهید تا کاملا خنک شود.
12
برای سرو، کیک را برش بزنید و سرو کنید.نوش جان

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
کیک پوندی کیک