نان پنیری

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

1,567 کالری
4 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

1,567 کالری
4 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن

طرز تهیه نان پنیری

نان پنیری یکی از بهترین و نرم‌ترین بافت‌ها را در میان نان‌ها دارد که با داشتن کمی خلاقیت، می‌توانید آن را پای ثابت وعده‌های غذایی خود کنید. در طرز تهیه نان پنیری مواد ساده‌ای به‌کار می‌رود که در نزدیک‌ترین مغازه‌ها به شما، قابل دسترسی‌اند.

این نان را می‌توانید در وعده‌های صبحانه و عصرانه به همراه خوراکی‌های شیرینی همچون مربا و عسل یا خامه و کره میل کنید و از حاصل کار خود لذت ببرید یا این‌که آن را با کمی هنرنمایی به وعده ناهار یا شام تبدیل کنید. البته چه‌بهتر که از آن در دورهمی‌های دوستانه و خانوادگی رونمایی کنید تا بقیه هم از این نان خوش‌طعم بهره ببرند. اگر آماده پختن هستید، با ما همراه باشید تا طرز تهیه نان پنیری را آموزش دهیم.

مواد مورد نیاز برای نان پنیری

3 عدد (متوسط)
5 عدد
1 جام (معمولی)
10 قاشق سوپ خوری

مراحل آماده سازی نان پنیری

1
خمیر را روی یک سطح آرد پاشی شده به صورت نازک باز کنید.
2
کره را آب کنید. سیر تازه را در کره ذوب شده بریزید و خوب مخلوط کنید.
3
کره و سیر را روی نان بمالید.1/2 پنیر پارمسان را روی نان بپاشید.
4
در دمای 210 درجه به مدت 15 دقیقه بپزید و باقی مانده پنیر پارمسان را روی نان بپاشید. با سبزی های تازه تزیین کنید و سرو کنید!

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
نان پنیری نان