صفحه اصلی دستور غذا گوشت برشته

گوشت برشته

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

1,864 کالری
4 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
45 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

1,864 کالری
4 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
45 دقیقه برای پختن

نحوه پخت گوشت برشته

یکی از مهم‌ترین فواید گوشت قرمز پروتئین موجود در آن است. پروتئین موجود در گوشت گاو یک پروتئین کامل به حساب می‌آید زیرا تمام اسیدهای آمینه ضروری برای بدن در آن یافت می‌شوند. بدن انسان برای رشد و حفظ ماهیچه‌ها به پروتئین نیاز دارد.گوشت قرمز از جمله گوشت گاو همچنین منبع غنی از ویتامین ب12 بوده و برای عملکرد صحیح سیستم عصبی ضروری به شمار می‌آید. مقادیر قابل توجهی ماده معدنی آهن نیز در گوشت قرمز موجود است که به جلوگیری از کم‌خونی کمک می‌کند. البته دقت داشته باشید که ارزش غذایی گوشت گاو تا حد زیادی به نحوه پرورش دام بستگی دارد.

مواد مورد نیاز برای گوشت برشته

1 عدد (متوسط)
2 عدد (بزرگ)
5 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری

مراحل آماده سازی گوشت برشته

1
گوشت را قطعه قطعه کنید سپس قابلمه ای را روی حرارت داغ کرده و گوشت را اضافه کنید
2
گوشت را تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
3
وقتی آب گوشت آزاد شد، روغن زیتون را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
4
پیاز خرد شده و ۲ حبه سیر را به گوشت اضافه کنید.
5
بعد از اضافه کردن مواد، نصف لیوان آب داغ به گوشت اضافه کنید و هم بزنید و درب قابلمه را ببندید.
6
حدود 40 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید تا گوشت نرم شود
7
و در آخر نمک را اضافه کنید. نوش جان.

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
گوشت گوشت برشته