سالاد اسفناج
                            
                            
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده1,172 کالری
4 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
0 دقیقه برای پختن
                            
                            
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده1,172 کالری
4 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
0 دقیقه برای پختن
طرز تهیه سالاد اسفناج
سالاد اسفناج یکی از انواع سالادهای مجلسی و خوشمزه ایتالیایی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این دستور در ادامه با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز برای سالاد اسفناج
150 گرم
                
            1 عدد(کوچک)
                
            5 عدد
                
            5 قاشق سوپ خوری
                
            1 عدد
                
             یک مشت
                
            5 قاشق سوپ خوری
                
            1 قاشق سوپ خوری
                
            1 قاشف غذاخوری
                
            1 قاشق چای خوری
                
            مراحل آماده سازی سالاد اسفناج
1
 ابتدا برگ های اسفناج را به اندازه ی دلخواه خرد کنید.
            2
 پیاز را به شکل خلال خرد کنید ، فلفل های کبابی را ریز خرد کنید.
            3
 اسفناج، پیاز، فلفل، دانه های انار، تخم مرغ آب پز خرد شده و گردو را در یک کاسه بریزید.
            4
 و در آخر سس را روی سالاد بریزید و مخلوط کنید.
            مراحل تهیه سس
1
 روغن زیتون، آب لیمو، شربت انار و نمک را در یک کاسه مخلوط کنید
            2
 سس شما آماده است
            دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0   نظر ثبت شده)
                 
                          سالاد اسفناج
                          سالاد
                          اسفناج