سالاد اسفناج
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده1,172 کالری
4 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
0 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده1,172 کالری
4 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
0 دقیقه برای پختن
طرز تهیه سالاد اسفناج
سالاد اسفناج یکی از انواع سالادهای مجلسی و خوشمزه ایتالیایی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این دستور در ادامه با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز برای سالاد اسفناج
150 گرم
1 عدد(کوچک)
5 عدد
5 قاشق سوپ خوری
1 عدد
یک مشت
5 قاشق سوپ خوری
1 قاشق سوپ خوری
1 قاشف غذاخوری
1 قاشق چای خوری
مراحل آماده سازی سالاد اسفناج
1
ابتدا برگ های اسفناج را به اندازه ی دلخواه خرد کنید.
2
پیاز را به شکل خلال خرد کنید ، فلفل های کبابی را ریز خرد کنید.
3
اسفناج، پیاز، فلفل، دانه های انار، تخم مرغ آب پز خرد شده و گردو را در یک کاسه بریزید.
4
و در آخر سس را روی سالاد بریزید و مخلوط کنید.
مراحل تهیه سس
1
روغن زیتون، آب لیمو، شربت انار و نمک را در یک کاسه مخلوط کنید
2
سس شما آماده است
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
سالاد اسفناج
سالاد
اسفناج