صفحه اصلی دستور غذا کوفته بلغور با سیب زمینی

کوفته بلغور با سیب زمینی

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

1,433 کالری
4 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

1,433 کالری
4 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن

طرز تهیه کوفته بلغور با سیب زمینی

کوفته بلغور از غذاهای سنتی کشور ترکیه می باشد. این کوفته نیز مانند دیگر کوفته ها بسیار لذیذ و خوشمزه می باشد. طرفداران کوفته در ایران بسیار زیاد است زیرا یکی از غذاهای سنتی ما ایرانیان نیز هست و با ذائقه ما سازگار است. البته این کوفته در ترکیه با گوشت نیز تهیه می شود و شما می توانید به جای سیب زمینی از گوشت استفاده کنید. کوفته بلغور با سیب زمینی مانند کوفته تبریزی و دیگر کوفته ها سرو می شود. شما می توانید با رعایت نکات و دستور پخت آن به راحتی و در خانه آن را تهیه کنید.

مواد مورد نیاز برای کوفته بلغور با سیب زمینی

2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
3 عدد (متوسط)
1 قاشق سوپ خوری
1 قاشق سوپ خوری
2 قاشق چای خوری
2 قاشق چای خوری
دسته (نصف)

مراحل آماده سازی کوفته بلغور با سیب زمینی

1
بلغور را با 2 فنجان آب داغ در یک کاسه بریزید و درب آن را ببندید و بگذارید 15 دقیقه بماند ،سپس آبکش کنید.
2
سیب زمینی ها را بجوشانید تا کاملا نرم شوند، سیب زمینی پخته شده را رنده کنید و به بلغور اضافه کنید.
3
روغن زیتون را در یک قابلمه کوچک گرم کنید، رب گوجه فرنگی و فلفل را اضافه کنید و 1-2 دقیقه تفت دهید.
4
پول بیبری را اضافه کنید، مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید.
5
این مخلوط را به بلغور اضافه کنید و با دست ورز دهید تا مخلوط یکدستی به دست آید.
6
آن را با شوید خرد شده مخلوط کرده و توپ های کوچک بیضی شکل را درست کنید. با برگ کاهو سرو کنید.

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
کوفته بلغور با سیب زمینی کوفته بلغور سیب زمینی