ماهی آنچوی
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده1,665 کالری
4 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
10 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده1,665 کالری
4 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
10 دقیقه برای پختن
مواد مورد نیاز برای ماهی آنچوی
1000 گرم
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 قاشق سوپ خوری
3 قاشق سوپ خوری
مراحل آماده سازی ماهی آنچوی
1
ابتدا آنچوی ها را بشویید.( برای جلوگیری از جذب روغن بیش از حد ، روده و سر را با احتیاط جدا کنید. پس از اینکه کاملا تمیز شد، آبکش کنید و کنار بگذارید.)
2
آرد ذرت و نمک را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید. 2-3 قاشق غذاخوری روغن را در یک تابه بزرگ نچسب بریزید و به آرامی روی حرارت متوسط گرم کنید.
3
آنچوی را در مخلوط آرد ذرت بغلتانید. ماهی را به آرامی تکان دهید تا آرد اضافی گرفته شود. آنچوی ها را مستقیماً داخل تابه با روغن از قبل گرم شده روی حرارت ملایم قرار دهید.
4
همه ماهی ها را در تابه کنار هم بچینید و دم ها را در وسط به هم برسانید تا دایره ای شکل بگیرد.
5
وقتی همه ماهی ها چیده شدند، حرارت را روی متوسط تنظیم کنید و شروع به تفت دادن آنچوی ها به مدت 4-5 دقیقه کنید.
6
بعد از تمام شدن طرف دیگر آن را با احتیاط با کاردک برگردانید. همچنین می توانید این کار را با استفاده از یک بشقاب گرد انجام دهید و آن را در سریع ترین زمان ممکن زیر و رو کنید.
7
طرف دیگر را 5 دقیقهگ یا تا زمانی که قهوه ای طلایی شود بپزید.
8
تمام مراحل بالا را برای پختن بقیه آنچوی ها تکرار کنید. بعد از اینکه همه ماهی ها پختند، آن را در بشقاب تزئین شده با خلال لیمو و پیاز خلال شده قرار دهید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
ماهی
ماهی آنچوی