دسر به

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

3,787 کالری
4 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
120 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

3,787 کالری
4 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
120 دقیقه برای پختن

طرز تهیه دسر به

دسر به یکی از دسرهای شیرین و خوشمزه ترکیه‌ای است که عطر و طعم بی‌نظیری دارد و معمولا در فصل پاییز و با رسپی‌های مختلفی درست می‌شود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله روش پخت و طرز تهیه دسر به در ادامه با ما همراه باشید

مواد مورد نیاز برای دسر به

2 عدد (بزرگ)
200 گرم
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
4 عدد (متوسط)

مراحل آماده سازی دسر به

1
به ها را بشویید و پوست بگیرید و از طول نصف کنید. قسمت میانی حاوی دانه ها را بردارید و کنار بگذارید. دانه ها را نگه دارید.
2
در یک قابلمه بزرگ، نیمه های برش خورده را به سمت بالا قرار دهید. وسط آن ها 1 میخک و ۲ یا ۳ دانه به قرار دهید.
3
شکر را به طور یکنواخت روی به بپاشید. آب را از لبه ها اضافه کنید.
4
حرارت را زیاد کنید تا آب بجوش بیاید سپس حرارت را کم کنید و درب قابلمه را بپوشانید. میوه را به مدت حداقل 1 ساعت خیلی آرام بجوشانید. سپس چک کنید تا به نرم شود و آب آن شربت شود.
5
وقتی به ها پختند از روی اجاق بردارید و بگذارید خنک شوند.
6
دانه ها و میخک را دور بریزید. به آرامی به را بردارید و آن را در بشقاب سرو قرار دهید.
7
قبل از سرو، به را خنک کنید. روی آن را با خامه و فندق، گردو یا پسته آسیاب شده تزئین کنید.

توضیحات

میوه به غنی از ویتامین‌ها مانند ویتامین آ، ب و ث، فیبر، مس، کلسیم، آهن، پتاسیم، سلنیوم، فسفر، روی و منیزیم است.استفاده از میوه به و دمنوش به برای خانم‌ها در حین دوران بارداری و حاملگی خواص و فواید زیادی به همراه دارد. میوه به حاوی مقادیر بالای ویتامین ب6 است و بر روی تهوع و استفراغ بارداری موثر و کمک ‌کننده است از همین رو در بارداری به خصوص بین هفته ششم تا چهاردهم بارداری، مصرف میوه به به خانم‌های باردار توصیه می‌شود.

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
دسر به به