صفحه اصلی دستور غذا ماهی کبابی تند

ماهی کبابی تند

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

2,134 کالری
4 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
5 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

2,134 کالری
4 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
5 دقیقه برای پختن

طرز تهیه ماهی کبابی تند

امروزه خوردن غذا‌های دریایی از طرف متخصصان تغذیه بسیار توصیه می‌شود. غذا‌های دریایی مانند ماهی، میگو و... دارای خواص بسیار زیادی نسبت به گوشت قرمز هستند. غذا‌های دریایی مانند ماهی منبع بزرگ ویتامین دی و و مواد معدنی هستند؛ بنابراین بهتر است حداقل هفته‌ای یکبار مصرف آن‌ها را در برنامه غذایی‌تان قرار بدهید. پخت ماهی معمولا روش‌های متفاوتی دارد. برخی ماهی را داخل روغن سرخ می‌کنند، برخی ماهی را به صورت کبابی و برخی به صورت سوخاری یا پفکی میل می‌کنند. پخت ماهی در فر روش مناسبتری برای تهیه ماهی است، چون خواص ماهی بهتر حفظ می‌شود.در ادامه با آموزش طرز تهیه ماهی کبابی با ما همراه باشید

مواد مورد نیاز برای ماهی کبابی تند

4 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
نوک چاقو
1 قاشق چای خوری
4 عدد (متوسط)

مراحل آماده سازی ماهی کبابی تند

1
تابه گریل یا ماهیتابه را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا قرار دهید و بگذارید تا زمانی که فیله های ماهی را آماده می کنید داغ شود.
2
یک طرف فیله های ماهی را روغن زیتون بمالید.
3
با نمک، فلفل و پاپریکا مزه دار کنید.
4
فیله های طعم دار شده را در تابه یا روی گریل قرار دهید و حدود 2 دقیقه بپزید
5
وقتی سرخ شد طرف دوم را روغن زیتون بمالید و چاشنی بپاشید و 2 دقیقه دیگر بپزید.
6
فیله های پخته شده را در یک بشقاب قرار دهید. جعفری خرد شده (اختیاری) و آب لیمو بپاشید.

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
ماهی کبابی تند ماهی