کرم هلو

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

1,600 کالری
6 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
5 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

1,600 کالری
6 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
5 دقیقه برای پختن

طرز تهیه کرم هلو

کرم هلو یکی از انواع دسرهای میوه‌ای است که از ترکیب میوه هلو با خامه، ژله، آبیموه و... تهیه می‌شود و یک دسر مجلسی و خوشمزه است. در این رسپی، کرم هلو با خامه تهیه می شود. در ادامه با آموزش طرز تهیه کرم هلو با ما همراه باشید

مواد مورد نیاز برای کرم هلو

3 عدد
2 قاشق غذاخوری
1 لیوان
3 قاشق سوپ خوری
1 قاشق دسر (5 گرم)
2 قاشق سوپ خوری
1 لیوان(متوسط)

مراحل آماده سازی کرم هلو

1
اگر از هلو تازه استفاده می کنید، پوست آن را بگیرید و از وسط نصف کنید و دانه ها را بردارید.
2
هلو ها را در یک تابه کم عمق قرار دهید. آب لیمو بپاشید. روی حرارت حدود 2 تا 3 دقیقه بجوشانید تا زمانی که هلو ها قهوه ای شوند. اگر از کنسرو هلو استفاده می کنید، می توانید از این مرحله صرف نظر کن
3
سپس در یک کاسه کوچک خامه ترش، شکر گرانول و وانیل را با هم خوب مخلوط کنید.
4
هلوها را برگردانید و مخلوط خامه ترش را روی آن ها بریزید، سپس شکر قهوه ای بپاشید.
5
هلوهای شکم پر را بجوشانید تا شکر قهوه ای آب شود و کاراملی شود. در صورت تمایل گردو بپاشید و بلافاصله سرو کنید.

توضیحات

هلو سرشار از فیبر غذایی است که هم فیبر محلول و هم فیبر نامحلول را شامل می‌شود. فیبر محلول به تثبیت سطح قند و کلسترول خون کمک می‌کند، در حالی که فیبر نامحلول در هضم سالم و جلوگیری از یبوست نقش دارد. هلو ویتامین‌ها و مواد معدنی بسیار زیادی دارد و به‌عنوان مثال منبع خوبی از ویتامین ی، ویتامین آ، ویتامین کا، مس، منگنز و آهن است که از بدن در برابر بیماری‌های مختلف محافظت می‌کند.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
کرم هلو هلو