خامه ترش
کالری خامه ترش چقدر است؟
خامه ترش نوعی پنیر خامه ای است که از شیر گاو تهیه می شود. این محصول طعم ترش و تند دارد.
کالری خامه ترش در 100 گرم 391 کالری میباشد.
فواید خامه ترش چیست؟
خامه ترش خامه ای است که با باکتری های اسید لاکتیک کشت شده است. این ترشی افزودن به محصولات لبنی باعث اسیدی تر شدن آنها می شود و طعم تندتری نسبت به شیر یا خامه معمولی به آنها می دهد. خامه ترش همچنین حاوی ایمونوگلوبولین هاست که پروتئین هایی هستند که به بدن در مبارزه با عفونت ها کمک می کنند. فرآیند تولید خامه ترش فواید دیگری نیز به همراه دارد، مانند سطوح بالاتر لاکتوز و کلسترول، مقاومت در برابر فساد و بهبود بافت.
چگونه از خامه ترش در غذاها استفاده کنیم؟
خامه ترش سابقه طولانی در استفاده در آشپزی و پخت دارد. می توان از آن به عنوان یک ماده در بسیاری از غذاهای مختلف استفاده کرد و یک رویه معمولی برای کیک و پای است. از خامه ترش می توان برای تهیه سس یا سس نیز استفاده کرد.
خامه ترش
جدول ارزش های غذایی
100 گرم |
126 Porsiyon |
|
|---|---|---|
| کربوهیدرات (گرم) | 15.04 |
4928.47 |
| پروتئین (گرم) | 3.59 |
1176.23 |
| چربی (گرم) | 12.46 |
4083.43 |
| فیبر (گرم) | 1.36 |
445.97 |
| کلسترول (میلی گرم) | 14.64 |
4795.8 |
| سدیم (میلی گرم) | 325.27 |
106557.75 |
| پتاسیم (میلی گرم) | 392.16 |
128471.4 |
| کلسیم (میلی گرم) | 78.15 |
25603.27 |
| ویتامین آ (میلی گرم) | 46.04 |
15084.01 |
| ویتامین سی (میلی گرم) | 6.16 |
2019.31 |
| آهن | 0.62 |
203.1 |
کالری خامه ترش چقدر است؟
خامه ترش نوعی پنیر خامه ای است که از شیر گاو تهیه می شود. این محصول طعم ترش و تند دارد.
کالری خامه ترش در 100 گرم 391 کالری میباشد.
فواید خامه ترش چیست؟
خامه ترش خامه ای است که با باکتری های اسید لاکتیک کشت شده است. این ترشی افزودن به محصولات لبنی باعث اسیدی تر شدن آنها می شود و طعم تندتری نسبت به شیر یا خامه معمولی به آنها می دهد. خامه ترش همچنین حاوی ایمونوگلوبولین هاست که پروتئین هایی هستند که به بدن در مبارزه با عفونت ها کمک می کنند. فرآیند تولید خامه ترش فواید دیگری نیز به همراه دارد، مانند سطوح بالاتر لاکتوز و کلسترول، مقاومت در برابر فساد و بهبود بافت.
چگونه از خامه ترش در غذاها استفاده کنیم؟
خامه ترش سابقه طولانی در استفاده در آشپزی و پخت دارد. می توان از آن به عنوان یک ماده در بسیاری از غذاهای مختلف استفاده کرد و یک رویه معمولی برای کیک و پای است. از خامه ترش می توان برای تهیه سس یا سس نیز استفاده کرد.