صفحه اصلی دستور غذا سالاد گل کلم

سالاد گل کلم

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

1,471 کالری
8 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
10 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

1,471 کالری
8 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
10 دقیقه برای پختن

طرز تهیه سالاد گل کلم

سالاد گل کلم که در ادامه مراحل آماده کردن آن را با هم یاد می‌گیریم هم به عنوان پیش‌غذا مناسب است و هم می‌تواند وعده اصلی غذایی باشد.گل کلم یک منبع غذایی پر فیبر و کم کالری است و می‌تواند یک انتخاب هوشمندانه برای زمانی که می‌خواهیم کالری کمتری دریافت کنیم باشد، همچنین بخاطر دارا بودن کولین برای کبد چرب مفید است و سرشار از ویتامین سی نیز است.

مواد مورد نیاز برای سالاد گل کلم

1 عدد(کوچک)
1 دسته
1 کیلوگرم
3 قاشق سوپ خوری (پر)
2 قاشق سوپ خوری
1 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری

مراحل آماده سازی سالاد گل کلم

1
پیاز قرمز، کرفس، تخم مرغ خرد شده و پیازچه را در ظرفی بریزید و مخلوط کنید.
2
گل کلم ها را به مدت 8 تا 10 دقیقه بخارپز کنید.
3
سس مایونز، خامه ترش، خردل، سرکه، شوید و جعفری را در ظرفی با همزن بزنید. نمک و فلفل را به مزه اضافه کنید.
4
سس و گل کلم خنک شده را به سایر مواد داخل کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد و گل کلم با سس آغشته شود. در صورت تمایل، کمی پاپریکا و مقداری جعفری خرد شده بپاشید.

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
سالادگل کلم سالاد گل کلم