صفحه اصلی دستور غذا مرغ با سس خامه ترش

مرغ با سس خامه ترش

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

2,875 کالری
4 تعداد نفرات
70 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

2,875 کالری
4 تعداد نفرات
70 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن

مواد مورد نیاز برای مرغ با سس خامه ترش

1 قاشق چای خوری
نوک چاقو
10 قاشق سوپ خوری
دسته (نصف)
4 قاشق چای خوری
1 عدد(کوچک)

مراحل آماده سازی مرغ با سس خامه ترش

1
مرغ ها را با نمک و فلفل فراوان مزه دار کنید.
2
در یک کاسه ، پوست لیمو، خامه ترش، پیاز، شوید و 1 قاشق غذاخوری پودر پیاز را با هم مخلوط کنید.
3
مرغ را اضافه کرده و خوب بپوشانید.
4
روی مرغ را بپوشانید و به مدت 1 ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید.
5
آرد سوخاری و 1 قاشق غذاخوری پودر پیاز، 1/2 قاشق چایخوری نمک و 1/4 قاشق چایخوری فلفل را با هم مخلوط کنید.
6
مرغ را در مخلوط آرد سوخاری بغلتانید و دو طرف را به طور یکنواخت با مواد بپوشانید
7
در یک تابه بزرگ روغن را گرم کنید.
8
مرغ را حدود 4 دقیقه از هر طرف سرخ کنید، در صورت نیاز حرارت را کم کنید اگر مرغ خیلی سریع سرخ شد.
9
به بشقاب پوشیده شده با دستمال کاغذی منتقل کنید و کمی نمک بپاشید.
10
روی مرغ ها را با پیازچه و کمی لیمو تزئین کنید. بلافاصله سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
مرغ با خامه ترش مرغ