سالاد انگور
                            
                            
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده4,651 کالری
16 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
0 دقیقه برای پختن
                            
                            
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده4,651 کالری
16 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
0 دقیقه برای پختن
طرز تهیه سالاد انگور
سالاد میوه یکی از خوراکیهایی است که از میوههای تازه و متنوع تهیه میشود و میتواند بهعنوان یک وعده سالم و خوشمزه در دوران گرمای هوا و فصل تابستان مصرف شود. این خوراکی معمولاً شامل میوههایی مانند سیب، پرتقال، خرمالو، هندوانه، انگور، توتفرنگی و... است و با اضافهکردن تنوعی از سسها و شیرینیهای طبیعی مانند عسل، نوتلا و شیرههای میوه، طعم و ظاهری خوشایند به خود میگیرد . در ادامه با آموزش طرز تهیه سالاد انگور با ما همراه باشید
مواد مورد نیاز برای سالاد انگور
1 پاکت 
                
             یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
                
            2 قاشق سوپ خوری
                
            1 قاشق دسر (5 گرم)
                
            1 قاشق غذاخوری
                
            2 کیلوگرم
                
             یک مشت
                
            2 قاشق سوپ خوری
                
            2 کیلوگرم
                
            مراحل آماده سازی سالاد انگور
1
 در یک کاسه، پنیر خامه ای، ماست یونانی، شکر، پوست لیمو و آب لیمو را با همزن برقی بزنید تا مخلوط شوند.
            2
 انگورها را اضافه کنید و هم بزنید.
            3
 رویش را بپوشانید و در یخچال بگذارید
            4
 در یک ماهیتابه، گردوها را تفت دهید تا کمی طلایی و معطر شوند.
            5
 درست قبل از سرو، گردوی برشته شده و شکر قهوه ای را روی سالاد انگور بپاشید.
            دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0   نظر ثبت شده)
                 
                          سالاد انگور
                          سالاد
                          انگور