صفحه اصلی دستور غذا سالاد انگور

سالاد انگور

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

4,651 کالری
16 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
0 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

4,651 کالری
16 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
0 دقیقه برای پختن

طرز تهیه سالاد انگور

سالاد میوه یکی از خوراکی‌هایی است که از میوه‌های تازه و متنوع تهیه می‌شود و می‌تواند به‌عنوان یک وعده سالم و خوشمزه در دوران گرمای هوا و فصل تابستان مصرف شود. این خوراکی معمولاً شامل میوه‌هایی مانند سیب، پرتقال، خرمالو، هندوانه، انگور، توت‌فرنگی و... است و با اضافه‌کردن تنوعی از سس‌ها و شیرینی‌های طبیعی مانند عسل، نوتلا و شیره‌های میوه، طعم و ظاهری خوشایند به خود می‌گیرد . در ادامه با آموزش طرز تهیه سالاد انگور با ما همراه باشید

مواد مورد نیاز برای سالاد انگور

یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 قاشق سوپ خوری
1 قاشق دسر (5 گرم)
1 قاشق غذاخوری
2 کیلوگرم
یک مشت
2 قاشق سوپ خوری
2 کیلوگرم

مراحل آماده سازی سالاد انگور

1
در یک کاسه، پنیر خامه ای، ماست یونانی، شکر، پوست لیمو و آب لیمو را با همزن برقی بزنید تا مخلوط شوند.
2
انگورها را اضافه کنید و هم بزنید.
3
رویش را بپوشانید و در یخچال بگذارید
4
در یک ماهیتابه، گردوها را تفت دهید تا کمی طلایی و معطر شوند.
5
درست قبل از سرو، گردوی برشته شده و شکر قهوه ای را روی سالاد انگور بپاشید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
سالاد انگور سالاد انگور