صفحه اصلی دستور غذا آلو پر شده با گردو

آلو پر شده با گردو

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

2,254 کالری
8 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
0 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

2,254 کالری
8 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
0 دقیقه برای پختن

طرز تهیه آلو پر شده با گردو

آلو خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی و بهبود دهنده حافظه دارد. حاوی فنول‌ها به ویژه آنتوسیانین است که مصرف آن باعث بهبود عملکرد شناختی، سلامت استخوان‌ها و عملکرد بهتر قلب می‌شود. این میوه همچنین شاخص گلیسمی پایینی دارد و به همین دلیل خوردن آن باعث افزایش سطح خون قند خون می‌شود. همچنین به علت فیبر بالایی که دارد، از بسیاری از بیماری‌های روده‌ای مخصوصا سرطان روده بزرگ جلوگیری می‌کند. ترکیبات بیواکتیو مختلف موجود در این میوه شامل سوربیتول، اسید کوئینیک، پتاسیم و برن باعث کاهش احتمال ابتلا به دیابت می‌شود. همچنین  این میوه سطح سرم ادیپونکتین را افزایش می‌دهد که هورمونی است که سطح قند خون را تنظیم می‌نماید. فیبر موجود در این میوه نیز جذب کربوهیدرات را کاهش می‌دهد و در درمان دیابت اثرگذار است. خواص آلو زرد همچنین از پوکی استخوان و یا اسفنجی شدن بافت استخوانی جلوگیری می‌کند و تراکم توده استخوانی را افزایش می‌دهد. مصرف آلو سرعت شکل‌گیری بیماری‌ آترواسکلروز (گرفتگی عروق) را نیز کاهش می‌دهد.

مواد مورد نیاز برای آلو پر شده با گردو

24 عدد
24 عدد
3 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری

مراحل آماده سازی آلو پر شده با گردو

1
لبه هر آلو را یک شکاف بزنید و داخل آن گردو بگذارید، آلو را دور گردو بپیچید تا کاملا روی آن را بپوشاند.
2
دارچین و شکر را مخلوط کرده و در بشقاب قرار دهید.
3
آلو را در مخلوط شکر بغلتانید. سپس سرو کنید نوش جان

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
آلو پر شده با گردو آلو گردو